hocam o fiyatlara pek wireless kulaklık yok atk mercury var 2300 veya 2600 olması lazım ama bi bin daha koyarım diyosanız cloud 3 wireless öneririm3000 TL civarı wireless kulaklık arıyorum ayrıca müzikte dinliyorum genel olarak var mıdır güzel bir şey yoksa indirim mi bekleyeyim.
3800 tl çıkabilir misin bütçe hocam3000 TL civarı wireless kulaklık arıyorum ayrıca müzikte dinliyorum genel olarak var mıdır güzel bir şey yoksa indirim mi bekleyeyim.
çıkabilirim3800 tl çıkabilir misin bütçe hocam
hocam o fiyatlara pek wireless kulaklık yok atk mercury var 2300 veya 2600 olması lazım ama bi bin daha koyarım diyosanız cloud 3 wireless öneririm
o fiyatlara bazen düşünyor cloud 3 wireless indirimleri takip et benceçıkabilirim
Ben 2 hafta önce teknosadan Cloud 3 wireless aldım hala o fiyattan bulursan alabilirsin3000 TL civarı wireless kulaklık arıyorum ayrıca müzikte dinliyorum genel olarak var mıdır güzel bir şey yoksa indirim mi bekleyeyim.
evet hocam biraz ağır bi kulaklıktır ama o fiyat bandında iyi bi kulaklık benceçıkabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bundan mı bahsediyorsunuz![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bulabilsem alıcamda 4.5 e kadar çıkmış o daBen 2 hafta önce teknosadan Cloud 3 wireless aldım hala o fiyattan bulursan alabilirsin
evet hocam biryerde 4k görsem çökücemde geçen indirimide kaçırdım zatenbulabilsem alıcamda 4.5 e kadar çıkmış o da
ben de o zaman kaçırmıştımevet hocam biryerde 4k görsem çökücemde geçen indirimide kaçırdım zaten
Daha önce iyzico ve parolaparayi kullanmadıysan ve atk mercuryi alicaksan 500+400₺ geri iade veriyor ayrıca ödeme anında "confile" veya "swar" kodunu kullanırsan 75 lira felan indirim geliyor.
Aiwkekek pardon hocam ezberden yazmışım birinden görmüştüm o kodu ben swar kullandım![]()
hocam Confile değil Conlife