3000 TL'ye alınır mı ?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar bizim mahalledeki bilgisayarcı arkadaş bana bu sistemi verecek pek anlamam fiyatı nasıl uygun mu alınır mı 1 yıllıkmış garantisine 1 yıl kalmış sistemin?
Ryzen 5 1600.
B450M-K.
16 GB 2933 MHz RAM.
MSI RX 570 4 GB.
500W 80+ kalitesiz bir markanın powersuppleyi.
1 TB hardisk
Normal bir kasa.
Bu özelliklerde kasa 3000 TL'ye alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bizim mahalledeki bilgisayarcı arkadaş bana bu sistemi verecek pek anlamam fiyatı nasıl uygun mu alınır mı 1 yıllıkmış garantisine 1 yıl kalmış sistemin?
Ryzen 5 1600.
B450M-K.
16 GB 2933 MHz RAM.
MSI RX 570 4 GB.
1 TB hardisk
Normal bir kasa.
alınır fakat 2.el mi bu ? ucuz geldi biraz.

psu nun ve kasanın markasını öğrenmeden alma. Bu muhtemelen 2. el sistemdir çünkü özelliklerine göre ucuz bir sistem.

Ryzen 5 1600.
B450M-K.
16 GB 2933 MHz RAM.
MSI RX 570 4 GB.
1 TB hardisk
Normal bir kasa.
İşlemci kaç nm

PSU nun ve kasanın markasını öğrenmeden alma. Bu muhtemelen 2. el sistemdir çünkü özelliklerine göre ucuz bir sistem.
2.el zaten.ve 1 yıllığa göre uzuc bir sistem.kaçırmaması lazım bana sorarsan.12nm ise hele hele.

2.el zaten.ve 1 yıllığa göre uzuc bir sistem.kaçırmaması lazım bana sorarsan.12nm ise hele hele.
belli olmaz psu ve kasanın markasını öğrenmek lazım. Hiçbir bilgisayarcıya güvenmem ben. Psu dandik marka çıkar 1 ay sonra patlar içindek bileşenlere zarar verir. O yüzden kesinlikle öğrenmesi lazım. Kasa için de aynı şey geçerli. İyi hava alamıyorsa İşlemci ekran kartı falan zarar görebilir.

belli olmaz PSU ve kasanın markasını öğrenmek lazım. Hiçbir bilgisayarcıya güvenmem ben. PSU dandik marka çıkar 1 ay sonra patlar içindek bileşenlere zarar verir. O yüzden kesinlikle öğrenmesi lazım. Kasa için de aynı şey geçerli. İyi hava alamıyorsa İşlemci ekran kartı falan zarar görebilir.
dostum bu fiyata bu sistemi bulamazsın bile.2.el fakat çok sıkıntı ederse arkadaş zaten upgrade eder.yanıltma adamı temiz parçalar.

dostum bu fiyata bu sistemi bulamazsın bile.2.el fakat çok sıkıntı ederse arkadaş zaten upgrade eder.yanıltma adamı temiz parçalar.
temiz parçalar olduğunu nerden biliyorsun kardeşim. daha psu nun markasını bilmiyoruz alsın diyorsun. Patlarsa da parası çöpe gidecek. Yazık değil mi verdiği paraya. Evet fiyatı gayet iyi ancak psu ve kasanın markası bilinmiyor. Öğrenirse ve iyi markalarsa alınır zaten.

temiz parçalar olduğunu nerden biliyorsun kardeşim. daha PSU nun markasını bilmiyoruz alsın diyorsun. Patlarsa da parası çöpe gidecek. Yazık değil mi verdiği paraya. Evet fiyatı gayet iyi ancak PSU ve kasanın markası bilinmiyor. Öğrenirse ve iyi markalarsa alınır zaten.
canını yediğim temiz parça dediğim içinde ekran kartı işlemci anakart olsun iyi demek istedim.dediğim gibi çok sıkıntı edersen upgrade eder ilerde şuanlık için gayet güzel sistem.adamın verdiği para ve boşuna gideceğini sanmıyorum.hadi allaha emanet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,601
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri