- Reaksiyon skoru
- 3,865
Kasa derken nasıl bir şey hava almıyor mu?
ben psu nun 500w olmasına laf atmıyorum. Markası bilinmiyordu ki dark olduğu ortaya çıktı. İnternette azıcık gezinsen görürsün dark psu ların ne kadar rezil olduğunu. Psu değiştirip alınır fiyatı gayet iyi. Kasa hakkında bildiğim bir şey yok açıkçası. Kasaya yorum yapamayacağım.sen al kardeşim sistemi bu fiyata bulamazsın böylesini.yukarıdaki arkadaşın dediklerine bakma PSU yeter 570'e.
dostum ben zaten ilerde upgrade eder kaçırmasın bu sistemi dedim.aynı fikirdeyiz fakat anlamıyorsun.ben PSU nun 500w olmasına laf atmıyorum. Markası bilinmiyordu ki dark olduğu ortaya çıktı. İnternette azıcık gezinsen görürsün dark PSU ların ne kadar rezil olduğunu. PSU değiştirip alınır fiyatı gayet iyi. Kasa hakkında bildiğim bir şey yok açıkçası. Kasaya yorum yapamayacağım.
Upgrade etmek ile ilgili bir şey dememiş. Ha upgrade edecekse eğer biraz riskli olsa da alınabilir. Psu ya hiç belli olmaz çünkü. İnternette forumlarda çok var dark marka psu lara sövenler.dostum ben zaten ilerde upgrade eder kaçırmasın bu sistemi dedim.aynı fikirdeyiz fakat anlamıyorsun.
aynı model üzerinden biraz araştırma yaptım orta seviye bir psu.ne iyi ne kötü.Upgrade etmek ile ilgili bir şey dememiş. Ha upgrade edecekse eğer biraz riskli olsa da alınabilir. PSU ya hiç belli olmaz çünkü. İnternette forumlarda çok var dark marka PSU lara sövenler.
Technopat forumda çok fazla konu var bunla alakalı. Baya sinirlenenler var bu psu lara. Bence kapatalım artık konuyu çok uzadı.aynı model üzerinden biraz araştırma yaptım orta seviye bir PSU.ne iyi ne kötü.
sen uzatıyosun kanka.alsın geçsin upgrade eder ilerleyen zamanlarda.Technopat forumda çok fazla konu var bunla alakalı. Baya sinirlenenler var bu PSU lara. Bence kapatalım artık konuyu çok uzadı.
Upgrade edecekse alsın. Edemeyecekse almasın BENCE. Herkesin kendi fikri yeter kapatalım bu konuyu.sen uzatıyosun kanka.alsın geçsin upgrade eder ilerleyen zamanlarda.
öndenUpgrade edecekse alsın. Edemeyecekse almasın BENCE. Herkesin kendi fikri yeter kapatalım bu konuyu.