3000 TL'ye Bilgisayar Önerisi?

Reaksiyon skoru
11
Bana 3.000Tl yi gecmicek yeni PC lazım ne almamı önerirsiniz
(Düşük bütçeli sistem ne zmn cikcak Abdullah abi paylasmisti haberiniz var mı ve ne kadar olur tahminen)

bu dolar kurunda 3000tl altı iyi sistem bulamazsın kardeşim ancak 2.el bulursun sıfır almak istesen ekran kartın maksimum rx550 veya gt1030 olur

Kankam Abdullah abi düşüp butceli sistem hazırlıyor diye biliyorum onu bekle bence şimdiden hayırlı olsun 😊😊

Peki performans anlamında(örneğin son 850$ videodaki) yapılan oyun testlerinde ne derece performans sergiler. Sıcaklık, kullanım ve FPS bakımından tatmin eder mi?
Youtube'a işlemci ve ekran kartı modelini yazarak arattığınızda oyun performans videoları çıkar oradan bakabilirsiniz.

Donanım arşivi sistem geliyor biraz bekle bütçene uyarsa alırsın.

Mesela dün yayınlanan e1 2020 gayet uygun duruyor 3000TL bütçeye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtube'a işlemci ve ekran kartı modelini yazarak arattığınızda oyun performans videoları çıkar oradan bakabilirsiniz.
Sistem olarak gayet güzel. Bir üstteki teknobiyotiğin e1 2020 versiyonuyla hemen hemen aynı. Ekran kart modelleri arasındaki farkta çok olmasa gerek. Tabi ki testlerin max. 1-2 saat aktiflik süreleri var. Bu süre artınca ne derece düşüş olur onu bilemiyorum. Elinize sağlık gayet güzel. (y)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,731
Üyeler
197,544
Son üye
shiva18
Geri