Neler Yeni

3000 TL'ye Gaming Masa Yardım Lütfen

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Tamamda marangoz Gaming masa nasıl yapacak iyi güzel diyorsunuzda ikeada felan varmı bildiğiniz Gaming masa varsa link koyarmısınız lütfen
kankam böyle masayı yapcak marangoz ara sokaktaki adam değil tabi düzgün yerler var yine ortalama masalardan daha pahalı olur ama senin attıgından daha güzel ve ucuza denk geleceği kesin

MehmeTD

80+ Bronze
Tamamda marangoz Gaming masa nasıl yapacak iyi güzel diyorsunuzda ikeada felan varmı bildiğiniz Gaming masa varsa link koyarmısınız lütfen
Boş ver gaming meyming masayı onlar satmak için koyulan kelimeden ibaret. Al ikea dan falan bir L demir masa. Bul bir marangoz abi yapsın sana 2000 e yukarı aşağı sağ sola oynayan masa. Yanına da boss chair tanından yenmez.

Farway

80+ Silver
Diğer arkadaşların görüşüne katılaraktan yerinde olsam o paraya bi ekran kartı alırım 500 lira civarındada gaming diye sattıkları ya da ideal bir çalışma masası al bence dostum

HoYeon Jung

80+ Gold

Farway

80+ Silver
Araştırmadan kaba bir şekilde baktım ve bir masa buldum.
Bence alınabilir bir masa. Kesinlikle o masayı almayın. Ha param çok, saçma yerlere harcamak istiyor; bilgisayar parçalarıma yatırmak istemiyorum diyorsan fikrine saygı duyarım. İyi akşamlar.
Muhteşem

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Araştırmadan kaba bir şekilde baktım ve bir masa buldum.
Bence alınabilir bir masa. Kesinlikle o masayı almayın. Ha param çok, saçma yerlere harcamak istiyor; bilgisayar parçalarıma yatırmak istemiyorum diyorsan fikrine saygı duyarım. İyi akşamlar.
tamamda bu masayla oyun oynanır mı benim attığımda Gaming diyordu bunda öyle bir şey yazmıyor Gaming PC aldım ben altınada Gaming masa almam gerekmezmi?

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
tamamda bu masayla oyun oynanır mı benim attığımda Gaming diyordu bunda öyle bir şey yazmıyor Gaming PC aldım ben altınada Gaming masa almam gerekmezmi?
E gaming yazmayan mouse oyunda kullanılamaz o zaman?
Gaming falan kelime oyunu. Oyuncu koltuklarının bazıları da öyle. Yarı fiyatına mal ediyorlar oyuncu koltuğu yazıp 2 katı fiyata satıyorlar

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekran kartı pahalı diyorsun 3700 lira masaya para vermeye kalkıyorsun. Gaming adı altında iyi soyuyorlar insanları helal olsun bu firmalara.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
E gaming yazmayan mouse oyunda kullanılamaz o zaman?
Gaming falan kelime oyunu. Oyuncu koltuklarının bazıları da öyle. Yarı fiyatına mal ediyorlar oyuncu koltuğu yazıp 2 katı fiyata satıyorlar
tamamda bildikleri bir şey var demekki Gaming yazmışlar yoksa yazmazlardı diye düşünüyorum oyuncular oyun esnasında rahat etsinler zorlanmasınlar diye Gaming ürün çıkarıyorlar bende oyun oynayacağım için Gaming arıyorum

Fordon Greeman

80+ Bronze
Mobilyacıya git yaptır knk bi tane tertemiz, kendi masan varsa ve sevmiyorsan gidip düzenleme genişletme vs. yapmasını isteyebilirsin.

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
tamamda bildikleri bir şey var demekki Gaming yazmışlar yoksa yazmazlardı diye düşünüyorum oyuncular oyun esnasında rahat etsinler zorlanmasınlar diye Gaming ürün çıkarıyorlar bende oyun oynayacağım için Gaming arıyorum
Aynı masayı yaptırdığında 1000 liraya gelir zaten. Sadece markasız olur. Anladın mı ?

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Ekran kartı pahalı diyorsun 3700 lira masaya para vermeye kalkıyorsun. Gaming adı altında iyi soyuyorlar insanları helal olsun bu firmalara.
3000 4000lira ekran kartına vermeye değmezki şuan piyasa kötü

Top Bottom