3000 TL'ye Gaming Masa Yardım Lütfen

3000 4000lira ekran kartına vermeye değmezki şuan piyasa kötü
Al normal bir masa koy paranı kenara piyasanın düzelmesini bekle o zaman. Demir yığını bir masaya o kadar para vermek saçmalık bence. Eğer çok ergonomik olduğunu düşünüyorsan al masanın ölçülerini git yaptır daha ucuza gelir.

Hocam RTX 3090 gibi bir kart almayacaksanız ne gerek var? Sistemi almadıysanız 5000 tl ye sistem alın 1000 tl ile masa alın illa ki iyi masa almam lazım diyorsanız

Bence forumdakileri dinleyin pişman olmayın :D

Masaya vermeye de değmez.
Bu masaya*
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para kazanmak için. Neden olacak başka? Bu masada oynayanlar E-sporcu olmuyor.
Al normal bir masa koy paranı kenara piyasanın düzelmesini bekle o zaman. Demir yığını bir masaya o kadar para vermek saçmalık bence. Eğer çok ergonomik olduğunu düşünüyorsan al masanın ölçülerini git yaptır daha ucuza gelir.
Hocam RTX 3090 gibi bir kart almayacaksanız ne gerek var? Sistemi almadıysanız 5000 TL ye sistem alın 1000 TL ile masa alın illa ki iyi masa almam lazım diyorsanız
İlk attığım 3800 bin lira olanı almaya kara verdim babam tanıdıktan borç alacakmış 800 lira zaten zaten kredi çekmişti 6k yarısına PC yarısına da masa almış olucam

Yazı yazmıştım sildim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha pardon boşa laf anlatıyormuşuz trolmüş la bu xD

İlk attığım 3800 bin lira olanı almaya kara verdim babam tanıdıktan borç alacakmış 800 lira zaten zaten kredi çekmişti 6k yarısına PC yarısına da masa almış olucam
Ekran kartsız PC ve 3800 liralık masa ile süper gamer olacaksın hocam. Güle güle kullan.

Hocam bence sistemi 5k lık alıp masayı 1k lık alın. Bir masa o kadar etmez

Geri