- Bütçe
- 2300
Şu anda Amazon.com.tr sırt çantasını kullanıyorum bilgisayarım 17,3 inç fakat bu çantanın gözleri, hacmi bana yeterli gelmiyor. Hatta uzun yol yaparken içinde gamepad, 2 adet kulaklık vs var iken ağırlıktan çantanın omuza takılma kollarından birisi koptu. Şu an sağlamından bir yüksek hacimli kaliteli su geçirmez 17,3 inç laptop için korumalı ayrı bir gözü olan laptop çantası arıyorum. Ayrı olarak diğer gözlere gamepadler kulaklıklar, defterler, şampuan vs kişisel malzemeler bulunduracağım. Uzun yollarda taşınılacak yani seyahat çantası sayılabilir. bütçe olarak 2k ideal 3k gibi bir fiyata satın almam için baya iyi özellikleri ile beni cezbetmesi lazım yani. Benim bulabildiğim en iyi üçlü: Amazon.com.tr
Mack explor olan çanta daha cazip geliyor hacim, fazla cep, laptop için ayrı göz ve koruma açısından. 2. gösterdiğimi pek bilmiyorum ama olabilir. 3. gösterdiğim de güzel görünüyor fakat kargolanma süresi biraz geç görünüyor. Sizce hangisi alınmalı veya harici olarak önerileriniz neler?
Mack explor olan çanta daha cazip geliyor hacim, fazla cep, laptop için ayrı göz ve koruma açısından. 2. gösterdiğimi pek bilmiyorum ama olabilir. 3. gösterdiğim de güzel görünüyor fakat kargolanma süresi biraz geç görünüyor. Sizce hangisi alınmalı veya harici olarak önerileriniz neler?