Neler Yeni

30000-35000 bandında laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhamr födkata
Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar bu konudan daha öncede açılmış olanlar var ama fiyatlar sürekli değişiyor o yüzden yenisini açmayı gerek gördüm.Maximum bütçem 35 belki biraz daha fazlası da olabilir beni uzun yıllar götürecek oyun ve exocad için bir laptop arıyorum ısınma sorunu çok olmayan bir laptop arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum direk linkiyle olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağrı Yıldız
Erazer P60 serisi sizin bütçenize uygun olacaktır dilerseniz değerlendirebilirsiniz

tyrong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
aizen sosuke
Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar bu konudan daha öncede açılmış olanlar var ama fiyatlar sürekli değişiyor o yüzden yenisini açmayı gerek gördüm.Maximum bütçem 35 belki biraz daha fazlası da olabilir beni uzun yıllar götürecek oyun ve exocad için bir laptop arıyorum ısınma sorunu çok olmayan bir laptop arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum direk linkiyle olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Asus ROG Strix G15 3050 olabilir

MoonWalk

80+ Bronze
Bütçe yeterse Acer daha iyi olur. Sıcak çalışacaklar ve daha soğuk çalışan bir model bulmak da zor. AMD CPU'lu cihazlar var ancak onlar da sıcak çalışacak. Sıcaklıkları sorun olacak raddeye gelmeyecektir ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,077,204
Üyeler
171,170
Son üye
JavkMatthewss
Top Bottom