- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu konunuza baktım aklımı da çeldi açıkcası şu şekilde bulabildiklerimi topladım rica etsem bakar mısınızişlemciyi 8400f e düşürüp
ksayı 750w xpg gold kasa yapılıp
ekran kartını 2.el 3080 10 gb modeli 12 bin tl bandına alınırsa kemik sistem elinize saglık
Merhaba Arkadaşlar Bügün Sizlere 30 Bin TL Ye Nasıl Gaming Sistem Çıkaracagınızı Göstericegim
Hedef Güncel ve Yeni Raytraysing destekli oyunlarda üzmeyecek ve yeni teknolojileri desteleyip güncelleme alıcak AMD Ekran Kartı Alınmayacak
Tavsiye
3.829,00 TL...
- asko56
- Cevaplar: 8
- Forum: Toplama Bilgisayar Tavsiye
AMD Ryzen 5 8400F 4.2 GHZ 16MB L3 CACHE BELLEK 12 Çekirdek AM5 4nm TRAY(FANSIZ+KUTUSUZ) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 5 8400F 4.2 GHZ 16MB L3 CACHE BELLEK 12 Çekirdek AM5 4nm TRAY(FANSIZ+KUTUSUZ) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr

Gigabyte B650M S2H DDR5 6400(OC) DP HDMI MATX AM5 Anakart
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar, Notebook, Gaming Bilgisayar, SSD, Harddisk, XDrive Oyuncu Koltukları, Klavye, Mouse, Mouse Pad, All In One Bilgisayarlar, Ekran...

Lexar Thor OC 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 / AMD EXPO DDR5 Heatsink Siyah Ram (LD5U16G60C38LG-RGD)
Yeni nesil bir deneyim için CL38 kadar düşük zamanlama ile 6000MT/s1’e kadar hız sunar. Tamamen yeni THOR tasarımı, üstün ısı dağılımı için katı alüminyumdan 1,6 mm kalınlığında dayanıklı bir soğutucu…

XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.

FSP NC5, ARGB, 120mm, CPU, Kule Tipi Hava Soğutma, Sessiz Çalışma, Doğrudan Temas Tasarımlı 6 adet Bakır Isı Borusu, (AMD AM4-AM5 ve INTEL Tüm işlemciler ile uyumlu)
FSP NC5, ARGB, 120mm, CPU, Kule Tipi Hava Soğutma, Sessiz Çalışma, Doğrudan Temas Tasarımlı 6 adet Bakır Isı Borusu, (AMD AM4-AM5 ve INTEL Tüm işlemciler ile uyumlu)
Hocam bu ikinci el ekran kartı alımı sizce güvenli mi testlerini nasıl yapıcam nasıl güvenicem bu konuda yardımcı olabilir misiniz
(İlan tarihi 1 yıl önceymiş 13k fiyat bandında 2. El 3080 bulamıyorum Bursa içinde:/ )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam mantıklıymış gerçekten taksit imkanı da var ben sadece 7700xt ye biraz ısınmıştım o yüzden ona yönelmiştim testlerde daha iyi çıkıyor diye
INTEL I5 14400F - RTX4060TI - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM DDR5 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX4060TI - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM DDR5 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bana bu mantıklı geldi. Sipariş verdim. İleriki zamanda belki ram eklerim
Son düzenleme: