3000tl-3500tl telefon önerisi

ReDanger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
768
Bütçe
3000
Merhaba arkadaşlar. Bütçemi belirttim. Çoğunluk oyun oynuyorum. Sosyal medyadada gezinirim. Batarya güçlü ekranı kaliteli uzun ömürlü bir telefon arıyorum. Xiaomi telefonlarda yazılım sorunları var ama bu sorunlar neler? Gerçekten insanı sinir edip yere attıracak sorunlarmı? Samsung m31s istemiyorum, görünüşü hoşuma gitmedi. A32 babamda var ama parmak izi okuyucusu çok yavaş olması ve başka sorunlar olmakla beraber almak istemiyorum. Bu bütçede neler vardır? 200 tl Aşabilirim.

reno 5 lite öneririm

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bütçemi belirttim. Çoğunluk oyun oynuyorum. Sosyal medyadada gezinirim. Batarya güçlü ekranı kaliteli uzun ömürlü bir telefon arıyorum. Xiaomi telefonlarda yazılım sorunları var ama bu sorunlar neler? Gerçekten insanı sinir edip yere attıracak sorunlarmı? Samsung m31s istemiyorum, görünüşü hoşuma gitmedi. A32 babamda var ama parmak izi okuyucusu çok yavaş olması ve başka sorunlar olmakla beraber almak istemiyorum. Bu bütçede neler vardır? 200 TL Aşabilirim.
m32 alabilirsin , yani xiomi yazılım konusunda fazla iyi sayılmaz inatla xiomi alıcam diyorsanız redmi note 10s işinizi görecektir [ İleride düzeltir inşallah ]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

d
realme 5 lite öneririm
dalga geçiyorsun herhalde o.O2

Hocam reno 5lite sevmedim ya ekranı 60hz oyun çok oynadığım için güzel olmayabilir. Başka ne önerirsiniz?
bu segment de alacağın hiçbir telefon 90 fps oyun oynatmayacak :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,204
Üyeler
189,048
Son üye
elkadabra
Geri