3000₺ %75 Klavye Önerisi

Oceanut

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
3000
19 yaşlarında bir arkadaşımız klavye almak istiyor. En fazla 3000₺'ye kadar çıkabiliyoruz. Profesyonel derece Lol oynuyor ve bazen de Valorant. Blue switch dışında herhangi bir switch ile sorunu yok. %75 Klavye istiyor. Aula F75 ve Ajazz Ak820 Pro gibi klavye önerileri gördüm. Bu bütçede önerebileceğiniz en iyi klavye oyun açısından ne olur? Önerilerinize açığız ve şimdiden teşekkür ederim.

19 yaşlarında bir arkadaşımız klavye almak istiyor. En fazla 3000₺'ye kadar çıkabiliyoruz. Profesyonel derece Lol oynuyor ve bazen de Valorant. Blue switch dışında herhangi bir switch ile sorunu yok. %75 Klavye istiyor. Aula F75 ve Ajazz Ak820 Pro gibi klavye önerileri gördüm. Bu bütçede önerebileceğiniz en iyi klavye oyun açısından ne olur? Önerilerinize açığız ve şimdiden teşekkür ederim.

Aula f75, mchoose 75, akko 5075 serisinden istediğinizi alabilirsiniz. Hepsi mükemmel ürünler fiyatları aralığında.

Aula f75, mchoose 75, akko 5075 serisinden istediğinizi alabilirsiniz. Hepsi mükemmel ürünler fiyatları aralığında.
Hocam daha önce başka konularda desteğiniz olmuştu ve ürünler almışlığım da var. Zahmet olmazsa sizce 3000₺ civarlarında tercih etseydiniz siz hangisini tercih ederdiniz?

Hocam daha önce başka konularda desteğiniz olmuştu ve ürünler almışlığım da var. Zahmet olmazsa sizce 3000₺ civarlarında tercih etseydiniz siz hangisini tercih ederdiniz?
Ben olsam Aula F75'i tercih ederdim.

Ben olsam Aula F75'i tercih ederdim.
Teşekkür ederim, sağ olun. İki arkadaşımıza Aula f75 aldık ve memnunlar. Diğer seçeneklere de bir bakmak için MCHOSE X75'i düşündük. Hatta en fazla çıkabileceğimiz fiyat 3000₺ civarındayken MCHOSE Jet75 E-sport'a limitleri zorlamalı mıyız?

Yazılım sizin için önemliyse aula bok gibi. Sıralama olarak; akko>mchoose>aula
Eğer yazım hissi önemliyse ki bence en önemli bu olmalı ;
Aula>akko=mchoose
Sağlamlık açısından da ;
Akko>mchoose>aula ama çok büyük farklar yok.

Teşekkür ederim, sağ olun. İki arkadaşımıza Aula f75 aldık ve memnunlar. Diğer seçeneklere de bir bakmak için MCHOSE X75'i düşündük. Hatta en fazla çıkabileceğimiz fiyat 3000₺ civarındayken MCHOSE Jet75 E-sport'a limitleri zorlamalı mıyız?
Hocam şöyle bir durum var. Limitleri zorlayacağın klavyenin teknolojisi değişiyor manyetik switch ve 8k Polling Rate desteği geliyor. 8k polling rate 0.125 ms tepki süresi demektir. Manyetik switch bence klavyede en güzel hissiyatı olan switch türü ama bu biraz kişiden kişiye değişebilecek bir konu. Ha 0.125 ms inanılmaz farklar yaratıyor mu dersen, bence hayır. Ama bütçeyi zorlarım sorun olmaz dersen benim tercihim Mchose x75 ten yana olurdu. Biraz inceledim klavyeyi Rapid Trigger tarzı bir özelliği mevcut galiba 0.1 mm hassasiyet ayarlanabilir falan yazıyordu. Kısaca Mchose x75 kronik bir problemi yoksa diğer saydığın klavyelerin bir üst ligi benim görüşüm.

Geri