Neler Yeni

3000tl bütçe telefon önerisi

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
ekranı çok büyük olmasın günlük kullanım için uygun olsun konfor ön planda önerilerinizi bekliyorum

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Poco X3 NFC

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Efecan
Oppo xiaomi samsung işin içinden çıkamadım valla ama ben olsam 2.el iphone alırdım orta boy ve kullanışlı rahat pil sağlığı yüksek bulunadabilir çoğunlukla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sıfır önerisine kesinlikle pocco x3 bilgisayar gibi telefon ama kendim deneyimlemedim.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oppo xiaomi samsung işin içinden çıkamadım valla ama ben olsam 2.el iphone alırdım orta boy ve kullanışlı rahat pil sağlığı yüksek bulunadabilir çoğunlukla.
2. el başarabilsem iph 8 getirebilirim sanırsam bende aynı fikirdeyim ama 0 olursada poco x3 günlük kullanımda bir tık zorlayacak gibi geliyor

0 önerileri alabilir miyim?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Efecan
2. el başarabilsem iph 8 getirebilirim sanırsam bende aynı fikirdeyim ama 0 olursada poco x3 günlük kullanımda bir tık zorlayacak gibi geliyor

0 önerileri alabilir miyim?
Bencede

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
"Ekranı çok büyük olmasın" dediğin anda o bütçedeki güncel telefonların %98'i gitti zaten :D
6.4 inç'lik modellere bakabilirsiniz, Samsung ve Oppo'da ince ve kibar cihazlar var. Ekran kasa oranları iyi oldukları için o ekran boyutu gözünüzü korkutmasın.
Ya da 2. el iPhone 7-8 bakın.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Ekranı çok büyük olmasın" dediğin anda o bütçedeki güncel telefonların %98'i gitti zaten :D
6.4 inç'lik modellere bakabilirsiniz, Samsung ve Oppo'da ince ve kibar cihazlar var. Ekran kasa oranları iyi oldukları için o ekran boyutu gözünüzü korkutmasın.
Ya da 2. el iPhone 7-8 bakın.
8 olursa iyi olur ama zor gibi 3k yı aşamam oppo reno 2z nasıldır amoled olsun ekran deneyimi olsun

Top Bottom