Öneri 3000TL Gaming Kulaklık Önerisi

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
Bütçe
3000
beyaz setup kuruyorum, bütçemi 3000 olarak belirledim ama aşağısı da yukarısı da sorun yaratmaz. F/P üzmeyecek Beyaz kulaklık önerinizi bekliyorum,
Aklımda ATK Mercury I eSports var ama farklı öneriler de isterim.

beyaz setup kuruyorum, bütçemi 3000 olarak belirledim ama aşağısı da yukarısı da sorun yaratmaz. F/P üzmeyecek Beyaz kulaklık önerinizi bekliyorum,
Aklımda ATK Mercury I eSports var ama farklı öneriler de isterim.
mchouse v9 pro tavsiye eden vardı gaming gende vardı bendede atk var memnunum istediğin bir şey varsa sorabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mchouse v9 pro tavsiye eden vardı gaming gende vardı bendede atk var memnunum istediğin bir şey varsa sorabilirsin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisinden hangisini önerirsin hocam

ikisinden hangisini önerirsin hocam
mchouse hakkında fazla bir bilgim yok hocam ne yalan söyliyeyim çok tavsiye edildiğini gördüm forumlarda sadece önerirsem taraflı olur her türlü atk derim type c ile telefonda arkadaşlarla pubg oynarken ve geceleri kullanıyorum sadece gayet fazla gidiyor şarjı ama maalesef sesli komutlar çince ve batarya yüzdesi yazılımdan yok ama bluetooth ile telefona bağlayıp ordan bakabilirsiniz mesela biraz değişik ama ben çok memnunum atk dan
o yüzden tavsiyem taraflı olur mchouse kullanan birileri varsa yada inceleme videoları varsa ikisini karşılaştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,521
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri