3000TL LAPTOP

fgoren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
623
kardeşim için 3000 civarında laptop lazım, ödev falan yapmak için. ara sıra pubg mobile oynuyor. önerilerinizi bekliyorum, herkese teşekkürler.

kardeşim için 3000 civarında laptop lazım, ödev falan yapmak için. ara sıra PUBG mobile oynuyor. önerilerinizi bekliyorum, herkese teşekkürler.
pubg mobile oynayamaz oynamasın bence zaten optimmizasyonu çöp lite oynayabilir düşük ayarlarda

PUBG mobile oynayamaz oynamasın bence zaten optimmizasyonu çöp lite oynayabilir düşük ayarlarda
ben de istemem o oyunu oynamasını ama kendisi seviyor ne yapalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de beğendim ama sence nasıldır bu laptoplardan pek anlamıyorum 1 2 yıl sonra çok mü olur yoksa kullanılabilir mi hala

satışı yok sanırım

ben de istemem o oyunu oynamasını ama kendisi seviyor ne yapalım

ben de beğendim ama sence nasıldır bu laptoplardan pek anlamıyorum 1 2 yıl sonra çok mü olur yoksa kullanılabilir mi hala
ben 8 yıldır aynı laptopu kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı hp güzeldir kalitelidir 6ayda bir falan temizletin derim macun fanları temizleme falan

Günlük işler ve ufak oyunlar için ideal bir laptop.

dostum bu 1080p değil ve 14 inç oyun için problem olmaz mı?
Olmaz. Laptop'ların çoğu 720pp zaten bu bütçede. Ayrıca 3200U'lu bir laptop için bu fiyat çok iyi. Anca celeronlu çöp laptop'lar var bu paraya.

Günlük işler ve ufak oyunlar için ideal bir laptop.

Olmaz. Laptop'ların çoğu 720pp zaten bu bütçede. Ayrıca 3200U'lu bir laptop için bu fiyat çok iyi. Anca celeronlu çöp laptop'lar var bu paraya.
benim attığıma bir göz at istersen.

şuan için kararsız kaldım ama hp malzeme kalitesi olarak daha iyi gibi görünüyor bilemiyorum ben gösteririm seçimi kendisi yapar artık. teşekkür ederim sizlere de görüşleriniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,589
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri