Neler Yeni

Yardım 300TL ekran kartı önerisi?

HoYeon Jung

80+ Gold
Ahahaha, madem çok biliyorsun öğret bize o zaman :)
Araştırmadan konuşmayın, sürekli her muhabbeti siyasete bağlamayın. Cidden sıktı artık. Tamam ülkeyi iyi yönetemiyorlar ancak artık yeter. Her şeye siyaset katmayın. 6850 ile @revanier bir sistem kullanıyordu. Kendisi size anlatır, kendinizi bir şey sanıp boş boş yorumlar yapmayın.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sesli güldüm dostum 300-500 TL'ye 30 fps bile zar zor alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence sen fiyatlardan bi bahset arkadaşa
İnsanlarla dalga geçiyorsundur ama gt740m'in vardır...

aakif

80+ Bronze
imzamdaki sistem valorantta düşük ayarlarda 50fps falan alıyor kanka sen nerde yaşıyosun beni de götür oraya

İnsanlarla dalga geçiyorsundur ama gt740m'in vardır...
dalga geçmiyorum gerçek bu? kimseyle dalga geçmek gibi bir niyetim yok sistemim iyi falan demedim farkettiysen yazmak için yazma lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı
imzamdaki sistem valorantta düşük ayarlarda 50fps falan alıyor kanka sen nerde yaşıyosun beni de götür oraya

dalga geçmiyorum gerçek bu? kimseyle dalga geçmek gibi bir niyetim yok sistemim iyi falan demedim farkettiysen yazmak için yazma lütfen
Atıyoruz ya? Bilmiyorsan konuşma?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
bruj
Atıyoruz ya? Bilmiyorsan konuşma?
reiz neyse sen onu takma adam boş yapıyor sen bana 1500-1600TL civarı bi sistem toplayabilirmisin? kasa olmasına gerek yok. SSD 120GB yetiyor.
önerin varmı? maks 1600TL uzay montaj sistem

Atıyorsun ama 2. el atıyorsun
reiz deli edeceksin adamı bu fiyata sıfır anca GT710 çıkar 2.el piyasasını bilmiyorum ondan dolayı burdan istedim eğer yardımcı olmak istemiyorsan konudan çıkabilirsin. sonuçta bu forum birnevi yardımlaşma platformu ve siz yardımcı olmuyorsunuz.

Top Bottom