Neler Yeni

300tl kulaklık önerisi

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Bütçe
300
300tl kulaklık arıyorum mikrofon kalitesi önemli oyunlarda üzmeyecek ses kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum rampage comfort alabilirim ama önerilere açığım. Bilgisayarda kullanacağım.

Nachi

80+ Platinum
Malzeme kalitesi dışında fiyatına göre en iyisi. Kullanırken dikkatli çıkartıp takın.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,730
İsim
misfit
300tl kulaklık arıyorum mikrofon kalitesi önemli oyunlarda üzmeyecek ses kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum rampage comfort alabilirim ama önerilere açığım. Bilgisayarda kullanacağım.
Al geç.

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malzeme kalitesi dışında fiyatına göre en iyisi. Kullanırken dikkatli çıkartıp takın.
mikrofon hakkında çok şikayet duymuştum pek sıcak bakmıyorum o modele
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al geç.
bir de hepsiburadanın 40tl indirimini kullanırsam uyduna geliyor baya aklımda var şu an

Maeve Wiley

80+ Bronze
hs35 almayın hocam. 7 aydır kulaklığı kullanıyorum. Sağ üst tarafında kırıklar mevcut. Kafama takmak için kulaklığı esnetirken kırılma riski var. Ben yine şanslıyım bazılarında kulaklığın kafa kısmı direkt ikiye ayrılmış.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,730
İsim
misfit
mikrofon hakkında çok şikayet duymuştum pek sıcak bakmıyorum o modele

bir de hepsiburadanın 40tl indirimini kullanırsam uyduna geliyor baya aklımda var şu an
Bir kaç aydır kullanıyorum. Yaz aylarında olduğumuz için biraz terletme yapıyor, onun dışında olumsuz diyebileceğim bir yanı yok.

hs35 almayın hocam. 7 aydır kulaklığı kullanıyorum. Sağ üst tarafında kırıklar mevcut. Kafama takmak için kulaklığı esnetirken kırılma riski var. Ben yine şanslıyım bazılarında kulaklığın kafa kısmı direkt ikiye ayrılmış.
Katılıyorum, HS35 çok çabuk kırılan bir kulaklık.

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower Kizaru
bütçemin çok üstünde :(

bir tane youtube video atmış arkadaştan bilgi aldım 2 yıl kullanmış rampage comfortu ama biraz dikkatsiz olduğundan çok fazla düşürmüş tek tarafta ses gitmiş pek düşüren biri değilimdir o yüzden 2.5 yıl rahat kullanırım diye düşünüyroum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-07-12 173149.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-07-12 173149.jpg
    154.9 KB · Hit: 40

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,730
İsim
misfit
bütçemin çok üstünde :(

bir tane youtube video atmış arkadaştan bilgi aldım 2 yıl kullanmış rampage comfortu ama biraz dikkatsiz olduğundan çok fazla düşürmüş tek tarafta ses gitmiş pek düşüren biri değilimdir o yüzden 2.5 yıl rahat kullanırım diye düşünüyroum
Dikkatli kullanırsanız uzunca idare edecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,446
Üyeler
168,442
Son üye
Fabio Luciano
Top Bottom