Merhabalar hp victus alacaktım sizlere de sorayım dedim 3050 ti alınır mı 4gb 12.nesil intel core i7 işlemcili yoksa 3060 lı amd ryzen 5 5600h mı alayım. Hangisi daha uzun yıllar götürür performansları nasıl
Nasıl bir performans alırımR5 5600 ve 3060'lı daha çok götürür.
HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA https://www.amazon.com.tr/dp/B0BH4ZY4SH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_5E6NQK67EBAVMHWKP28GR5 5600 ve 3060'lı daha çok götürür.
Hangi tür oyunları oynuyorsunuz? FPS tarzı mı hikaye mi?Nasıl bir performans alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA https://www.amazon.com.tr/dp/B0BH4ZY4SH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_5E6NQK67EBAVMHWKP28G
Hangisi
+Nays geçiyorsa 250tl daha ucuz
ikisini de oynuyorum ama genel de fps bir de yazılım ve render için alıyorum render ve yazılım bir yana ama oyun için amaHangi tür oyunları oynuyorsunuz? FPS tarzı mı hikaye mi?
bunun performansı nasıl kullanan var mı
işlemciden kaybetmez miyim+Nays geçiyorsa 250tl daha ucuz
benzeri var mı, bunun bir tık üstü var mı
Knka oyun için yeterli zaten i7 daha çok renderda daha iyiikisini de oynuyorum ama genel de fps bir de yazılım ve render için alıyorum render ve yazılım bir yana ama oyun için ama
işlemciden kaybetmez miyim
Oyun oynayacaksanız 3060, render alacaksanız 3050 ti'lı olanı seçin.ikisini de oynuyorum ama genel de fps bir de yazılım ve render için alıyorum render ve yazılım bir yana ama oyun için ama
işlemciden kaybetmez miyim
Ddr5 li yeni nesil bir kasa laptop önerebilir misin kanka bunlar hariciKnka oyun için yeterli zaten i7 daha çok renderda daha iyi
Bütçe varsa 3060li al
BütçeDdr5 li yeni nesil bir kasa laptop önerebilir misin kanka bunlar harici
kanka krediyle taksitli alacam diye ortalama 25 k üstüne çıkabilirim bşraz dahaBütçe
çünkü 25 tercihim mesela arada ki 5 k ya değmezse diyeBütçe
kanka krediyle taksitli alacam diye ortalama 25 k üstüne çıkabilirim bşraz daha
çünkü 25 tercihim mesela arada ki 5 k ya değmezse diye