Oyunun optimizasyonuyla alakali bazı kartlarda optimizasyon çok iyiyken bazılarında çok kötüRdr 2 de ekran kartı sıcaklığı 80 ve gpu watt kullanımı 70-85 arasıyken
Spidermande ekran kartı sıcaklığı 64, gpu watt kullanımı ise 35-45 arasında. Oyunu oynayabiliyorum fakat akıcı bir deneyim vermiyor.
Evet, ama internette baktığım değerleri alamamak üzücü. High veya low farketmiyor yer yer 20 fpslere drop giriyor akıcı oynanmıyor. Son gelen güncellemeyi de yaptım.Oyunun optimizasyonuyla alakali bazı kartlarda optimizasyon çok iyiyken bazılarında çok kötü
İ5 11300h 16gb ram. lenovo ideapad 3.spiderman'de böyle bir şey var da rdr2'de de 70-85 kullanması garip duruyor işlemcin ne?
Denedik, ilk başlarda bi iyi gibi geldi sonradan pek fark olmadığı gördük.Geforce experience ta optimizasyon açık mı? Açıksa kapatıp dener misin
Bir de 3d veya msaa ayarı varsa oyunda geforce experience üzerinden onları kapat ve vysyncyi açmayı deneDenedik, ilk başlarda bi iyi gibi geldi sonradan pek fark olmadığı gördük.
Very low ayarlarda 60 fps oynanıyor , mediumda biraz droplar girmeye başlıyor. High da ise drop fazla girmeye başlıyor. Testlerde öyle gözükmüyordu.
3d ve msaa ayarı oyunda yok. Yani bilemiyorum. Low yapsamda akıcı oluyor ama arada drop yiyorum format fln mi atmam lazim acabaBir de 3d veya msaa ayarı varsa oyunda geforce experience üzerinden onları kapat ve vysyncyi açmayı dene
Sadece Spiderman de mi oluyor bu3d ve msaa ayarı oyunda yok. Yani bilemiyorum. Low yapsamda akıcı oluyor ama arada drop yiyorum format fln mi atmam lazim acaba
Bunda bide dying light olmuştu sanırım.Sadece Spiderman de mi oluyor bu
Bekleyin güncelleme bakalım. Fprmat atmaya gerek yok bunun için fprmat atmayın. Nvidia zaten sanırım spider man için özel güncelleme yayınlayacakmışBunda bide dying light olmuştu sanırım.
Şuan oyun kapattım . Geforce experinceden optimum ettim high da 50 alıyorum arada gene drop giriyor azaldi. Sanirim güncelleme alınca düzelir gibi duruyor. Ama ne bilim nette testler öyle göstermiyordu birde 3050ti da çok güçsüz bir kart değil sonuçta.