gainward Rtx3060 Ghost 12gb Ne63060019k9-190au Fiyatı, Yorumları - Trendyol
gainward Rtx3060 Ghost 12gb Ne63060019k9-190au yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
satıcı sorularında ürün sıfır diye belirtmişler ama bu devirde kimseye güvenemiyorum açıkçası. hocam bilmediğimden soruyorum hepsiburada da 2.el olma ihtimali yok mu ? ne farkı var kiTrendyoldan elektronik ürün alışverişi yapmayın ürünler sıfır olmayabilir. Araştırırsan öğrenebilirsin hepsiburada daha iyi
Kral şimdi ozet geceyim hepsiburada satıcı asus marka bir ürün koyacaksa asustan 50bintlik alışveriş yapmış bir makbuzu olmak zorundasatıcı sorularında ürün sıfır diye belirtmişler ama bu devirde kimseye güvenemiyorum açıkçası. hocam bilmediğimden soruyorum hepsiburada da 2.el olma ihtimali yok mu ? ne farkı var ki
anladım hocam teşekkürler.Kral şimdi ozet geceyim hepsiburada satıcı asus marka bir ürün koyacaksa asustan 50bintlik alışveriş yapmış bir makbuzu olmak zorunda
Trendyolda sahibinden aldığı ürünü bile koyabiliyor satışa
Satıcı Trendyol olduğu için sorun olmayabilir hocam. Ama satıcı Trendyol değilse asla ürün almamaliyiz doğru.Trendyoldan elektronik ürün alışverişi yapmayın ürünler sıfır olmayabilir. Araştırırsan öğrenebilirsin hepsiburada daha iyi