3060 500W kasaya takılır mı?

Gençlik hatası hazır APU sistem almıştım bu kasada onla monte halde geldi hem küçücük hem de gerçekten sürekli güçten düşüyor. 5-6 sene önce almıştım, daha yeni updateliyorum işte aldığım günden beri çekmediğim dert kalmadı.
Gençlik hatasını çok iyi anlarım :) Ben babamın sözde bilgisayarcı arkadaşına güvenmiştim maalesef ve adam ekran kartı olarak GT 730 koymuştu :')

kanka psunun etiketinden 12v kanalından kaç amper verdiğini söyle yada resmini at
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gençlik hatasını çok iyi anlarım :) Ben babamın sözde bilgisayarcı arkadaşına güvenmiştim maalesef ve adam ekran kartı olarak GT 730 koymuştu :')
İşte bende aynı şekilde bilgisayarcı tavsiyesine uyup almıştım APU sistemi...

Ekler

• 1000015215.webp
    1000015215.webp
    115.4 KB · Hit: 9
Kasa siparişim gelene kadar ekran kartını eski kasama takıp denemek istiyorum normalde 500W yetmeyeceğini biliyorum, Ekran kartı da yeni geldiği için deneme amaçlı kasaya takmamın bir zararı olur mu? yani kasa&psu gelene kadar kullansam idare eder mi?
maalesef takamazsın psu 12v kanalından 312w verebiliyor yani senin kullandığın kanaldan 3060 kaldırmaz o psu baya rezil bir psu ayrıca corsair in eski psu larından sonra ilk defa bu kadar düşük verimliliği olan psu görüyorum o kadar kötü

:D sabır diliyorum hocam.Sizde bana güzel bir PSU dileyin.

maalesef takamazsın psu 12v kanalından 312w verebiliyor yani senin kullandığın kanaldan 3060 kaldırmaz o psu baya rezil bir psu ayrıca corsair in eski psu larından sonra ilk defa bu kadar düşük verimliliği olan psu görüyorum o kadar kötü
Tamamdır teşekkürler ben kasanın gelmesini bekleyeyim o zaman zaten en fazla 1 hafta bekleyeceğim sistemden olmaya gerek yok 1 hafta için.
:D sabır diliyorum hocam.Sizde bana güzel bir PSU dileyin.
Umuyorum en kısa zamanda güzel bir PSU'ya sahip olursunuz hocam kötü PSU hayattan bezdiriyor gerçekten sistemi çok sömürüyor.

Tamamdır teşekkürler ben kasanın gelmesini bekleyeyim o zaman zaten en fazla 1 hafta bekleyeceğim sistemden olmaya gerek yok 1 hafta için.

Umuyorum en kısa zamanda güzel bir PSU'ya sahip olursunuz hocam kötü PSU hayattan bezdiriyor gerçekten sistemi çok sömürüyor.
hocam eğer çok kullanmak istiyorum derseniz ekran kartı güç tüketimini sınırlayın video izletme vs kartı yormayacak işleri yapabilirsiniz

Geri