Yanlış anladıysam kusura bakmayın hocam ama fanı ve bro kelimelerini kullanmandan dolayı dalga geçer gibi gözükmüş.Niye öyle diyosun kötü bişi mi dedim küfürü hakaret mi yaptım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin bana hak vermen gerekirken farklı açıdan bakiyosun :/
Öyle bir niyet cidden aklımdan geçmemişti reis cidden.Hayır hocam da yazdığınız şeyi dalga geçer gibi yazmışsınız ondan söyledim.
Kusura bakmayın o zaman hocam benim hatamÖyle bir niyet cidden aklımdan geçmemişti reis cidden.
Yok estağfurullah benimde kafa iyi değil sinirliyim Nvidia yaKusura bakmayın o zaman hocam benim hatam
Etmiyorum, saçmalıyorsunuz.Hocam ne alaka eviniz olmayabilirdi oturacaginiz yatacaginiz yatağınız olmayabilirdi
Şükredin demek bir ekran kartının neden 9500TL olduğunu sorgulamayın demek değil sorgulayın neden olduğunu yapabileceğiniz bir şey varsa yapın ama olduğunuz hale de şükredin
Etmeyin, sizin tercihiniz üstünüze alınmazsınız o zaman genel olarak söyledimEtmiyorum, saçmalamıyorsunuz.
Hocam duyar kasmaktan başka bir şey yapmamış siniz kötüleri var diye sukrediyosak iyileri de var o zaman isyan mi edelim nasıl bir örnek buKusura bakmayın o zaman hocam benim hatam
Ne alaka hocam hala kötü düşünüyorsunuz herkes zengin sanki siz değilsiniz ondan isyan ediyorsunuzHocam duyar kasmaktan başka bir şey yapmamış siniz kötüleri var diye sukrediyosak iyileri de var o zaman isyan mi edelim nasıl bir örnek bu