Barbara Gordon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 639
Bir kaç yerde gördüm 3060 ile rig kurulması tavsiye edilmiyor. Bu gerçek mi? Neden 3060 ile rig kurulmuyor? Stabil çalışmıyor mu?
Peki öyle bildiğin anakart var mı?stabil çalışır ancak pci geniş slotlu anakart kullanılması lazım riser veya dönüşütürcü kullanılmamalı
onun dışında 7 li 8li rig kuran var yt'de çok
Peki öyle bildiğin anakart var mı?
Slotlar birbirine aşırı yakın birinde 6 tane var ama maksimum 3 tane takılır. Mesela bu;bunlar geçerli mesela![]()
7 x PCI Express 3.0 x16 Intel Motherboards | Newegg.com
Shop 7 x PCI Express 3.0 x16 Intel Motherboards on Newegg.com. Watch for amazing deals and get great pricing.www.newegg.com
Riser neden takilmasin bence takilir 3060 aSlotlar birbirine aşırı yakın birinde 6 tane var ama maksimum 3 tane takılır. Mesela bu;
Are you a human?
www.newegg.com
Riser neden takilmasin bence takilir 3060 a drSlotlar birbirine aşırı yakın birinde 6 tane var ama maksimum 3 tane takılır. Mesela bu;
Are you a human?
www.newegg.com
stabil çalışır ancak pci geniş slotlu anakart kullanılması lazım riser veya dönüşütürcü kullanılmamalı
onun dışında 7 li 8li rig kuran var yt'de çok
3060'da olay farklı.Riser neden takilmasin bence takilir 3060 a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Riser neden takilmasin bence takilir 3060 a dr
3060 istisna riser ile kazım hızı düşüyorRiser neden takilmasin bence takilir 3060 a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Riser neden takilmasin bence takilir 3060 a dr
Nasil farklı kanka 3070 e bile riser takan varken 3060 da olay ne tam olarak ?3060'da olay farklı.
onun için pcie slot uzatıcı gibi aparat kullanılabilirSlotlar birbirine aşırı yakın birinde 6 tane var ama maksimum 3 tane takılır. Mesela bu;
Are you a human?
www.newegg.com
Anladim onun darkweb de kilidi kalkmis kesinlikle vardir3060 istisna riser ile kazım hızı düşüyor
mining kilidi kalksa da halen bazı sınırlamaları mevcut
driver heryerde dolanıyor zaten bende de varAnladim onun darkweb de kilidi kalkmis kesinlikle vardir
Riser kilidi kalkmis vardir bencedriver heryerde dolanıyor zaten bende de var
Mesa 3060 da riser sikinti dedinya o tuzden sordumdriver heryerde dolanıyor zaten bende de var