bulamazsın dediğim 3060 seviyesi için dedim yoksa piyasa dolu zaten lafım yok, artık 3070, 6650xt üzerisi için kullanılıyor.12400f bulamazsın yazdıktan sonra bunu yazıyorsun hocam. Bulamazsın kelimene atıf yapıyorum
dostum iyimisin? 2700tllik fiyat atmışsın güvenilir mi? dolandırıcımı belli olmayan bir siteden ve indirimli halini atmışsın fiyat farkını bana göstermeye çalışmıssın indirimsiz halindeki fiyat farklarına bir göz atmanı tavsiye ederimHocam ben burda 5600'den bahsediyorum siz hangi işlemciden bahsediyorsunuz?
Nvidia ya lafım yok ancak intel tarafında kusura bakmayın ama katlamıyor. Fiyat olarak avantajı olduğundan da gayet tercih edilebilir. Ayrıca fanboy vs demeniz hoş değil burada kaynaklarla tartışma yapıyoruz sizin kaynağınız nerede?yine amd fanboyları doluşmuş renderda intelde nvidiada amdyi 5e katlıyor
Teknobiyotik güvenilir değil midostum iyimisin? 2700tllik fiyat atmışsın güvenilir mi? dolandırıcımı belli olmayan bir siteden ve indirimli halini atmışsın fiyat farkını bana göstermeye çalışmıssın indirimsiz halindeki fiyat farklarına bir göz atmanı tavsiye ederim
o fark etmez, ama indirimsiz halinde aralarında 20tl fark var siz niye bu kadar taktınızki inteleTeknobiyotik güvenilir değil mi![]()
Sen herhalde r5 5600x te takılı kaldın. 11K puanda 500 puan nasıl bir katlama acaba?zaten render veya yazılım sistem isteyen birisi 17kyı gözden çıkarmalı render ve yazılım için ryzen almak mantık dışı dostum maalesef ama renderda intel amdyi çift katlıyor. Oyun konusunda ryzen belki daha üstte olabilir ama oyun testlerindede fiyat kapışmasında gene intel önde
Mesaj otomatik birleştirildi:
o fark etmez, ama indirimsiz halinde aralarında 20tl fark var siz niye bu kadar taktınızki intele
Kaynak nerde?Testlerde hiçde ikiye katlayamıyor.zaten render veya yazılım sistem isteyen birisi 17kyı gözden çıkarmalı render ve yazılım için ryzen almak mantık dışı dostum maalesef ama renderda intel amdyi çift katlıyor. Oyun konusunda ryzen belki daha üstte olabilir ama oyun testlerindede fiyat kapışmasında gene intel önde
Hocam amd oyun kısmında gerçekten çok iyi fakat bence render konusunda cidden intel tercih edilmeli ben bu fiyat bandında render için amd'ye bakmam bile, aradaki fiyat farkı 500tl ve arada %10a yakın render farkı var.Nvidia ya lafım yok ancak intel tarafında kusura bakmayın ama katlamıyor. Fiyat olarak avantajı olduğundan da gayet tercih edilebilir. Ayrıca fanboy vs demeniz hoş değil burada kaynaklarla tartışma yapıyoruz sizin kaynağınız nerede?
Yani orası tercih meselesi. Adam zorlamıştır bütçeyi 500 daha koyamaz ryzen alır. Yok intel alacam derse az daha koyar zaten.Hocam amd oyun kısmında gerçekten çok iyi fakat bence render konusunda cidden intel tercih edilmeli ben bu fiyat bandında render için amd'ye bakmam bile, aradaki fiyat farkı 500tl ve arada %10a yakın render farkı var.
örnekNvidia ya lafım yok ancak intel tarafında kusura bakmayın ama katlamıyor. Fiyat olarak avantajı olduğundan da gayet tercih edilebilir. Ayrıca fanboy vs demeniz hoş değil burada kaynaklarla tartışma yapıyoruz sizin kaynağınız nerede?
Sadece işlemci olarak bakma hazır sistem var mı 500tl fazlaya i5 12400fli?Hocam amd oyun kısmında gerçekten çok iyi fakat bence render konusunda cidden intel tercih edilmeli ben bu fiyat bandında render için amd'ye bakmam bile, aradaki fiyat farkı 500tl ve arada %10a yakın render farkı var.
Eğer yazılım ve render için sistem istiyorsa zaten 17 18kyı gözden çıkarması lazım oyun kısmı tartışılır fiyat farkından dolayı ama renderda maalesef fiyatı biraz arttırıp intel almak daha mantıklıYani orası tercih meselesi. Adam zorlamıştır bütçeyi 500 daha koyamaz ryzen alır. Yok intel alacam derse az daha koyar zaten.
çoçuk 18 k bütçem var demiş siz niye f/p sistem toplamaya çalışıyonuz?Sadece işlemci olarak bakma hazır sistem var mı 500tl fazlaya i5 12400fli?