Neler Yeni

3060 lı sistem önerisi ( hem edit hem yazılım hem oyun için)

milenix

80+ Gold
yine amd fanboyları doluşmuş renderda intelde nvidiada amdyi 5e katlıyor

cagobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağan
Steam
cagobey
Hocam ben burda 5600'den bahsediyorum siz hangi işlemciden bahsediyorsunuz?
dostum iyimisin? 2700tllik fiyat atmışsın güvenilir mi? dolandırıcımı belli olmayan bir siteden ve indirimli halini atmışsın fiyat farkını bana göstermeye çalışmıssın indirimsiz halindeki fiyat farklarına bir göz atmanı tavsiye ederim

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
yine amd fanboyları doluşmuş renderda intelde nvidiada amdyi 5e katlıyor
Nvidia ya lafım yok ancak intel tarafında kusura bakmayın ama katlamıyor. Fiyat olarak avantajı olduğundan da gayet tercih edilebilir. Ayrıca fanboy vs demeniz hoş değil burada kaynaklarla tartışma yapıyoruz sizin kaynağınız nerede?

Phanzox

80+ Silver
dostum iyimisin? 2700tllik fiyat atmışsın güvenilir mi? dolandırıcımı belli olmayan bir siteden ve indirimli halini atmışsın fiyat farkını bana göstermeye çalışmıssın indirimsiz halindeki fiyat farklarına bir göz atmanı tavsiye ederim
Teknobiyotik güvenilir değil mi😂

cagobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağan
Steam
cagobey
zaten render veya yazılım sistem isteyen birisi 17kyı gözden çıkarmalı render ve yazılım için ryzen almak mantık dışı dostum maalesef ama renderda intel amdyi çift katlıyor. Oyun konusunda ryzen belki daha üstte olabilir ama oyun testlerindede fiyat kapışmasında gene intel önde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknobiyotik güvenilir değil mi😂
o fark etmez, ama indirimsiz halinde aralarında 20tl fark var siz niye bu kadar taktınızki intele

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
zaten render veya yazılım sistem isteyen birisi 17kyı gözden çıkarmalı render ve yazılım için ryzen almak mantık dışı dostum maalesef ama renderda intel amdyi çift katlıyor. Oyun konusunda ryzen belki daha üstte olabilir ama oyun testlerindede fiyat kapışmasında gene intel önde

o fark etmez, ama indirimsiz halinde aralarında 20tl fark var siz niye bu kadar taktınızki intele
Sen herhalde r5 5600x te takılı kaldın. 11K puanda 500 puan nasıl bir katlama acaba?

Phanzox

80+ Silver
Kaynak nerde?Testlerde hiçde ikiye katlayamıyor.

ZiyaB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ziya Baykan
Nvidia ya lafım yok ancak intel tarafında kusura bakmayın ama katlamıyor. Fiyat olarak avantajı olduğundan da gayet tercih edilebilir. Ayrıca fanboy vs demeniz hoş değil burada kaynaklarla tartışma yapıyoruz sizin kaynağınız nerede?
Hocam amd oyun kısmında gerçekten çok iyi fakat bence render konusunda cidden intel tercih edilmeli ben bu fiyat bandında render için amd'ye bakmam bile, aradaki fiyat farkı 500tl ve arada %10a yakın render farkı var.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam amd oyun kısmında gerçekten çok iyi fakat bence render konusunda cidden intel tercih edilmeli ben bu fiyat bandında render için amd'ye bakmam bile, aradaki fiyat farkı 500tl ve arada %10a yakın render farkı var.
Yani orası tercih meselesi. Adam zorlamıştır bütçeyi 500 daha koyamaz ryzen alır. Yok intel alacam derse az daha koyar zaten.

milenix

80+ Gold
örnek
5600x 11k skor alırken 12400f 12k skor alıyor yaklaşık 10% yakın fark var üstüne 5600x'in rakibi 12400f değil

Phanzox

80+ Silver
Sadece işlemci olarak bakma hazır sistem var mı 500tl fazlaya i5 12400fli?

cagobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağan
Steam
cagobey
Yani orası tercih meselesi. Adam zorlamıştır bütçeyi 500 daha koyamaz ryzen alır. Yok intel alacam derse az daha koyar zaten.
Eğer yazılım ve render için sistem istiyorsa zaten 17 18kyı gözden çıkarması lazım oyun kısmı tartışılır fiyat farkından dolayı ama renderda maalesef fiyatı biraz arttırıp intel almak daha mantıklı

Sadece işlemci olarak bakma hazır sistem var mı 500tl fazlaya i5 12400fli?
çoçuk 18 k bütçem var demiş siz niye f/p sistem toplamaya çalışıyonuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,115
Üyeler
168,736
Son üye
Rmusic0
Top Bottom