Ne bilelim knk kahinmiyizButce 1 ay sonra 12 k olucak 12 ye 3060 varmı hazır sistem bildiginiz ?
? Adam öneri istemiş ve piyasayı araştırıyor. Neden böyle bir cevap verdin?Ne bilelim knk kahinmiyiz
Butce 1 ay sonra 12 k olucak 12 ye 3060 varmı hazır sistem bildiginiz ?
1 ay sonra piyasanin ne olacagini bilemeyiz knm? Adam öneri istemiş ve piyasayı araştırıyor. Neden böyle bir cevap verdin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum gaming gecesinde, itopyanın indirim günlerinde vs bazen ciddi indirim oluyor.
Gamegaraj sinerji itopya ve incehesabı yakından takip edip fırsat kovalamak lazım
şuan en ucuzu 13k ve üstü ama ayarlarız 1 ay sonra yazarsan iyi forumlarButce 1 ay sonra 12 k olucak 12 ye 3060 varmı hazır sistem bildiginiz ?
Piyasayı nasıl takip etmesi gerektiğini yazsak arkadaşa daha iyi yardımcı olabiliriz belki. İlk defa bilgisayar alıyor olabilir.1 ay sonra piyasanin ne olacagini bilemeyiz knm
Yalnız 1 ay önceden sormasa daha iyi. Hani alabileceği tarihten 3-5 gün öncesinden heyecandan veya önden araştırma olsun diye sorsa anlarım. 1 ay diyor, bu zamanda 3 günde bile fiyatlar uçabiliyor. Normal bir zamanda değiliz fiyatlar 1 aya ne olur kestirmek mümkün değil, belki de düşecek fiyatlar. Ancak benim tavsiyem acelesi yoksa kesinlikle yazın alsın. Fiyatlar ucuzlamazsa oyun için alınacaksa çok pahalı çünkü bu fiyatlar.Piyasayı nasıl takip etmesi gerektiğini yazsak arkadaşa daha iyi yardımcı olabiliriz belki. İlk defa bilgisayar alıyor olabilir.
Ama piyasa bekledikçe daha kötüye gidiyor. İnşallah güzel bir bilgisayar bulurç
yazın durumun iyileşeceğini düşünmek çok pollyanacılık olur bence.Yalnız 1 ay önceden sormasa daha iyi. Hani alabileceği tarihten 3-5 gün öncesinden heyecandan veya önden araştırma olsun diye sorsa anlarım. 1 ay diyor, bu zamanda 3 günde bile fiyatlar uçabiliyor. Normal bir zamanda değiliz fiyatlar 1 aya ne olur kestirmek mümkün değil, belki de düşecek fiyatlar. Ancak benim tavsiyem acelesi yoksa kesinlikle yazın alsın. Fiyatlar ucuzlamazsa oyun için alınacaksa çok pahalı çünkü bu fiyatlar.
12k ya şuan 3060 sistem varmıdır. hocam benimde bütçem o . varsa link atabilirmisiniz rica etsemşuan en ucuzu 13k ve üstü ama ayarlarız 1 ay sonra yazarsan iyi forumlar
https://www.itopya.com/pqueen-gamer...-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/12k ya şuan 3060 sistem varmıdır. hocam benimde bütçem o . varsa link atabilirmisiniz rica etsem
en ucuz bunu bulabildim ama bakıyorum başka bulursam söylerim