galax al derim benArkadaslar bilgisayarım için Asus 2060 Super 8gb 256 bit ekran kartı aldım ama bunu iade edip 3060 ti almak istiyorum direkt sizce geçilir mi böyle bir imkan var iken GB bit ler aynı
Ve sizce hangi model e geçiş yapmalıyım fiyatlar asagı yukarı buldugum yerlerde aynı ama en ucuzu msi diye baslıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve merak ettigim bir konu MSİ normalde diger serilerde daha pahalı oluyordu gigabyte ve Asus a göre bazı modeller icin diyorum hangi siteden bulsam daha ucuz
RTX30 serisi Gaming X Trio modelleri bildiğin Ventus kalitesinde. ROG ile yarışamıyor bile. 3060Ti Palit Gamerock olsaydı keşke, tokatlardı hepsini.Kısaca hocam sen msi önermeyin diyorsun sanırım buldugum model ventus degil ama gaming x Trio
O konuya o yorumu yapmamdaki amaç çok yüksek seviye bir sistemde GamingX Trio kullanmak tuhafıma gitti.Gaming X görünümlü Ventus bu. RTX 30 serisi Gaming X çöp.
Bilmiyordum Sağol.RTX30 serisi Gaming X Trio modelleri bildiğin Ventus kalitesinde. ROG ile yarışamıyor bile. 3060Ti Palit Gamerock olsaydı keşke, tokatlardı hepsini.
Bu üçü arasından Gaming OC öneririm onu alın.
MSI 450A VRM ve kalitesiz PCB'siyle mutlu mesut yaşayabilir.
Bakın diğerlerinden 400 450tl ucuz olursa kesinlikle alınır. Ama burada Gaming OC modeli mevcutken bilemiyorum...O konuya o yorumu yapmamdaki amaç çok yüksek seviye bir sistemde GamingX Trio kullanmak tuhafıma gitti.
GamingX Trio önceden ROG Strix rakibi iken şu an TUF Gaming ile baş başa gidiyor.
MSI, ROG Strix'in karşısına Suprim modelini konumlandırdı fakat o da ROG Strix kadar iyi değil.
Kesinlikle GamingX Trio kötü bir kart değil.
Yerinde olsam alırdım hatta.
İçiniz rahat olsun, GamingX Trio gayet alınabilir bir kart.
Kaynak: https://forum.donanimarsivi.com/konu/rtx-3000-serisi-msi-kart-alinmaz-mi.232749/#post-2293523
Çok kafam karıştı
HmmBakın diğerlerinden 400 450tl ucuz olursa kesinlikle alınır. Ama burada Gaming OC modeli mevcutken bilemiyorum...
Dakika ayarlı, adam da Gaming OC PRO öneriyor. Her şey soğutma değil çünkü.
biri gaming o.c 5. sırada gaming x 10. sırada aralarında 300-400 tl lik bir fark var ise alınabilir fiyatlar kafa kafaya ise gaming o.c daha iyi bir seçimdir.Dakika ayarlı, adam da Gaming OC PRO öneriyor. Her şey soğutma değil çünkü.
Ama Colorful fena tokatlamış .biri gaming o.c 5. sırada gaming x 10. sırada aralarında 300-400 TL lik bir fark var ise alınabilir fiyatlar kafa kafaya ise gaming o.c daha iyi bir seçimdir.
türkiyede olsa keşke fiyatınında uygun olacağını düşünüyorum ülkemizde çok tercih edilirdi.Ama Colorful fena tokatlamış .