Hocam karttan tam performans alamazsam ne anlamı kalırki? 75 Hz çok mu kötü?2K 75 Hz alacağıma 1080P 144 Hz alırım. Besleyip beslemeyeceği de umrumda olmaz.
AAA oyunlar oynuyorum.Hangi oyunlar oynadığına bağlı.
Tabii ki de çok fark var kesinlikle 1080p 144hzHocam karttan tam performans alamazsam ne anlamı kalırki? 75 Hz çok mu kötü?
Hem 1080P hem 2K hem 4K monitör kullandım.Hocam karttan tam performans alamazsam ne anlamı kalırki? 75 Hz çok mu kötü?
Ne yapacağımı şaşırdım hocam AAA oyunlar oynuyorum, sırf darboğaz olmaması için bu yolu düşündüm. Ne yapmalıyım sizce?Hem 1080P hem 2K hem 4K monitör kullandım.
4K olan 60 Hz idi 2K olan 165Hz onu şu an kullanıyorum.
2k 165Hz 4K 60 Hz den daha güzel. Onu söyleyebilirim.
75 HZ 2K al hocam hikayeli, yüksek grafikli oyun oynuyorsunuz sizin 144HZ ile işiniz yok.AAA oyunlar oynuyorum.
Sadece Warzone oynuyorum onun dışında hep AAA.75 HZ 2K al hocam hikayeli, yüksek grafikli oyun oynuyorsunuz sizin 144HZ ile işiniz yok.
hatta 75 hz olmasına bile gerek yok bütçeyi aşmak istemiyosanızSadece Warzone oynuyorum onun dışında hep AAA.
AAA oyunlar için 144 hz fazla bencehatta 75 hz olmasına bile gerek yok bütçeyi aşmak istemiyosanız
AAA oyunlar oynuyorum, ne yapmalıyım?60 Hz laptop kullanıyordum şimdi 2K 165 Hz monitör kullanıyorum fark ettim ki 60 FPS akıcı filan değilmiş.