oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
75HZ 2kAAA oyunlar oynuyorum, ne yapmalıyım?
75HZ 2kAAA oyunlar oynuyorum, ne yapmalıyım?
2K 144 Hz'e bütçe yetmez mi?AAA oyunlar oynuyorum, ne yapmalıyım?
Bütçemin sınırındayım zaten.2K 144 Hz'e bütçe yetmez mi?
2K 75 Hz al diyeceğim ama renk kalitesinin iyi olmasını beklemiyorum, yapacak bir şey yok mecbur 2K 75 Hz o zaman.Bütçemin sınırındayım zaten.
IPS panel seçtiğim monitör hocam.2K 75 Hz al diyeceğim ama renk kalitesinin iyi olmasını beklemiyorum, yapacak bir şey yok mecbur 2K 75 Hz o zaman.
IPS demek renkleri iyi demek değil ama, hangi model?IPS panel seçtiğim monitör hocam.
IPS demek renkleri iyi demek değil ama, hangi model?
%117 sRGB var gayet güzel ama GtG 4 ms biraz fazla bu.Philips 23.8 inç IPS Quad HD Monitör 245E1S/00 - PttAVM.com
Philips 23.8 inç IPS Quad HD Monitör 245E1S/00 Philips Türkiye Garantisi Altındadırwww.pttavm.com
Gtg nedir? Bir de görüntü olarak tatmin eder, değil mi? Film, dizide izleyeceğim.%117 sRGB var gayet güzel ama GtG 4 ms biraz fazla bu.
Görüntü olarak gerçekten tatmin eder. GtG griden griye geçiş. 4 ms belki ghosting yapabilir.Gtg nedir? Bir de görüntü olarak tatmin eder, değil mi? Film, dizide izleyeceğim.
Bütçen ne kadar?Bütçemin sınırındayım zaten.
o kartta 2 k de 100 fps üzeri rahat alır 75 hz cidden çöpe atmış olurR5 3600 ile kullanacağım 1080p’de beslemeyeceği için 2k 75Hz alayım mı? Üzer mi 75 Hz?