Neler Yeni

3060ti coil whine ve garanti süreci

alpacino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet alp battaloğlu
Garantiye dürüst bir şekilde ben yapmadım derseniz değişecektir, garantiden sonraki sonucu bekleyin. Eğer garanti'de biz değişemeyiz derse aynı anda hem ürünün garantisine hem de inventus'a şikayetvar üzerinden bir şikayet yazın. 1 Hafta içerisinde dönmezlerse direkt olarak THH.
hocam tekrardan merhaba garanti ürünü değerlendirmiş coil whine sorunu yok dendi ben itiraz ettim yeniden incelemeye alınmasını talep ettim ve ürünü tekrar incelemeleri lazımdı ama garanti ile servis arasında bi sorun oldu kart kimde bilmiyorlar xD ve gigabyte servisteki adam ürünü gta 5 de test ettiğini söyledi ben de gta 5 de o kartın zorlanmayacağını belirttim ama anlamıyorlar cidden ne yapacağımı bilmiyorum 2 hafta oldu

hocam tekrardan merhaba garanti ürünü değerlendirmiş coil whine sorunu yok dendi ben itiraz ettim yeniden incelemeye alınmasını talep ettim ve ürünü tekrar incelemeleri lazımdı ama garanti ile servis arasında bi sorun oldu kart kimde bilmiyorlar xD ve gigabyte servisteki adam ürünü gta 5 de test ettiğini söyledi ben de gta 5 de o kartın zorlanmayacağını belirttim ama anlamıyorlar cidden ne yapacağımı bilmiyorum 2 hafta oldu
dostum dostum dostum seni çok iyi anlıyorum ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
konuya gelirsem daha baskıcı ve kararlı olmalısın kendinden emin değilmiş gibi konuşma firma ve garantiye giden yerle konuşurken
ve sonrasında çekmiş olduğun video kaydını onlara ulaştırmaya çalış bir şekilde
bu sorun düzeltilmeyecekse yasal yollara başvuracağını söyle
bu arada kartı biraz pahalıya almışın ama güzel kart gigabyte in en dolu modeli dolu paket bir kartta da bu oluyorsa vay halimize

alpacino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet alp battaloğlu
dostum dostum dostum seni çok iyi anlıyorum ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
konuya gelirsem daha baskıcı ve kararlı olmalısın kendinden emin değilmiş gibi konuşma firma ve garantiye giden yerle konuşurken
ve sonrasında çekmiş olduğun video kaydını onlara ulaştırmaya çalış bir şekilde
bu sorun düzeltilmeyecekse yasal yollara başvuracağını söyle
bu arada kartı biraz pahalıya almışın ama güzel kart gigabyte in en dolu modeli dolu paket bir kartta da bu oluyorsa vay halimize
videoyu mailden attım adam çok yakından çekmişsiniz diyorxD anlamıyorum sanki ürün değişimi olunca maaşlarından kesiyorlar bir ton verdiğimiz ekran kartı bi kaç kişinin kararına bakıyor adam şaka gibi gta 5 de test ediyorum diyor nasıl o konuma geldi inanın hiç bir fikrim yok işin yoksa uğraş dur

videoyu mailden attım adam çok yakından çekmişsiniz diyorxD anlamıyorum sanki ürün değişimi olunca maaşlarından kesiyorlar bir ton verdiğimiz ekran kartı bi kaç kişinin kararına bakıyor adam şaka gibi gta 5 de test ediyorum diyor nasıl o konuma geldi inanın hiç bir fikrim yok işin yoksa uğraş dur
ustam durumlar gerçekten vahim 2 tane iş bilmez ***** eline kalmışın şimdi beni sövdürecekler tövbe estağfirullah
hocam şöyle bir olay var ets 2 de
ets 2 de yüklenme ekranlarında ekran kartı farketmeksizin hangi ekran kartına coil whine sorunu varsa ortaya çıkarıyor bir de o oyunu deneyin deseydin
birde furmark testi yapmalarını da isteyebilirsin o da coil whine ı ortaya çıkarabiliyor eğer ki inanmıyorlar ise

Top Bottom