3060Tİ eth kazımı yapmak

Reaksiyon skoru
4
3060ti lı sistemim var mining yapmayı düşünüyorum, tek kartın getirisi olurmu yoksa sistemi boş yere yormus mu olurum ?

En İyi Cevap
Tabi ki getirisi olur.
ETH'de 60MH/S kazım değeri sunuyor. Stok halde. O.C yapmayacağınızı varsayarak hesaplıyorum.
60MH/S ile günde yaklaşık 3.79 dolar kazandırıyor. Ayda ortalama olarak 113 dolar getirisi olur, elektrik faturası hariç.
113 doların TL bazında karşılığı ise 1004TL'dir.
Elektriği de aylık olarak 8-9 dolardan hesaplarsak, 70-80 lira da elektrik faturasına ayırmanız gerekiyor.
Tabii bu kazançlar şu anki tarihte geçerli değerler, ileri de yükselir-düşer o zaman kazançlar değişebilir.
Tabi ki getirisi olur.
ETH'de 60MH/S kazım değeri sunuyor. Stok halde. O.C yapmayacağınızı varsayarak hesaplıyorum.
60MH/S ile günde yaklaşık 3.79 dolar kazandırıyor. Ayda ortalama olarak 113 dolar getirisi olur, elektrik faturası hariç.
Elektriği de aylık olarak 8-9 dolardan hesaplarsak, 70-80 lira da elektrik faturasına ayırmanız gerekiyor.
Tabii bu kazançlar şu anki tarihte geçerli değerler, ileri de yükselir-düşer o zaman kazançlar değişebilir.

En İyi Cevap
Tabi ki getirisi olur.
Tabii bu kazançlar şu anki tarihte geçerli değerler, ileri de yükselir-düşer

Tabi ki getirisi olur.
Peki 500w bi psu yeterli mi, 3060ti için 650w öneriliyor bende 500w var pc uzun süreler açık kalacağı için bi problem olur mu acaba ?
Birde eth kazımından daha iyi performans almam için driver değiştirmem gerekli değil mi ?

Peki 500w bi psu yeterli mi, 3060ti için 650w öneriliyor bende 500w var pc uzun süreler açık kalacağı için bi problem olur mu acaba ?
Birde eth kazımından daha iyi performans almam için driver değiştirmem gerekli değil mi ?
Kaliteli bir PSU ise sıkıntı olmaz. Zaten mining'in üslubu en az 5-6 saatte bir kartı 5-10 dakika dinlendirmektir. 3-4 saatte olursa daha iyi olur.
En güncel driver'i yüklemeniz daha iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,867
Üyeler
187,108
Son üye
Ben Polat
Geri