Emin misiniz? Cyberpunk 2077'de RTX ON-DLSS QUALITY-ULTRA ayarlarda 60 FPS oynanıyor. RTX kapatırsan 90 FPS.Çok iyi grafiğe sahip oyunları bu kartla ultrada oynaman zor. Ama medium ayarlar tatmin eder.
EminimEmin misiniz? Cyberpunk 2077'de RTX ON-DLSS QUALITY-ULTRA ayarlarda 60 FPS oynanıyor. RTX kapatırsan 90 FPS.
bf 5 olabilir ben şahsen kaliteden memnunum3060ti r5 5600x için oyun önerir misiniz grafikleri iyi olursa sevinirim
bf 5 olabilir ben şahsen kaliteden memnu3
3 ve 4 ü oynamadım ama bağlantılı mıbf 5 olabilir ben şahsen kaliteden memnunum
yok değil kendi kafasında bi oyun istersen bf1 de oyna ama onun bazı eksiklikleri gözüme çarptı3 ve 4 ü oynamadım ama bağlantılı mı
tamamdır teşekkür ederimyok değil kendi kafasında bi oyun istersen bf1 de oyna ama onun bazı eksiklikleri gözüme çarptı
Hikaye oyunlarına bir sözüm yok yalnız yüksek sistem isteyen FPS oyunlarında ultra detaylarda 60-70fps sizi tatmin ediyorsa sorun yok. Üstelik 1080p gaming de. Aynı şekilde cyberbug, Valhalla, bf5, bf 2042, farcry6, warzone, Metro Exodus, god of War, elden rig gibi oyunlarda aldığınız FPS ler ultra da çoğu kişiyi tatmin etmeyecektir. Medium high da biraz daha iyi oynayabilirsiniz belki.
Ultrada 60 FPS nasıl çoğu kişiyi tahmin etmeyecektir? Zaten bu oyunların bazıları direkt 60 FPS Capped şeklinde. Bu çoğu kişi kim? 1080p 144 HZ mi oyunculuk istiyorlar böyle oyunlarda?Hikaye oyunlarına bir sözüm yok yalnız yüksek sistem isteyen FPS oyunlarında ultra detaylarda 60-70fps sizi tatmin ediyorsa sorun yok. Üstelik 1080p gaming de. Aynı şekilde cyberbug, Valhalla, bf5, bf 2042, farcry6, warzone, Metro Exodus, god of War, elden rig gibi oyunlarda aldığınız FPS ler ultra da çoğu kişiyi tatmin etmeyecektir. Medium high da biraz daha iyi oynayabilirsiniz belki.