hatalık bir şey yok hocam. böyle şeyler şans işi. siz adlığınız sistemden memnunsanız gerisi boş.2gün önce sistem siparişi verdikten sonra moral bozdu takip etmek lazımmış hata ettik.
Ben 3 -4 gündür söylüyorum knka paylaştım geliyor diye boşuna paylaşım yapmam ben2gün önce sistem siparişi verdikten sonra moral bozdu takip etmek lazımmış hata ettik.
madem abdullah abi yapmıyor bunu da adı altında yazma ? bence mantıklı olurharbi bu gülücük , ne alaka abi Abdullah reis yapmıyor nasıl olsa bu hatayı
Trollse komik, değilse daha komik bir yorum olduğu için pek bir şey diyesim gelmedi.harbi bu gülücük , ne alaka abi Abdullah reis yapmıyor nasıl olsa bu hatayı
3070 li sistemi de almış arkadaş 20 k yazınca kimse almamışilk ilan hayırlı uğurlu olsun. Satıcının ismi çok tehlikeli .dSIFIR RTX 3060Tİ HAZIR SİSTEM - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1075401266
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Foruma bakmadım pek 5600+6700xt siparişi çekmiş bulunduk artıkBen 3 -4 gündür söylüyorum knka paylaştım geliyor diye boşuna paylaşım yapmam ben
3070 li sistem kaçtan çıkmıştı hocam3070 li sistemi de almış arkadaş 20 k yazınca kimse almamış
16k hocam3070 li sistem kaçtan çıkmıştı hocam
Forumda o sistemi 21kya satan vardı3070 li sistemi de almış arkadaş 20 k yazınca kimse almamış
ozaman bu adam şansızmışForumda o sistemi 21kya satan vardı