hatalık bir şey yok hocam. böyle şeyler şans işi. siz adlığınız sistemden memnunsanız gerisi boş.2gün önce sistem siparişi verdikten sonra moral bozdutakip etmek lazımmış hata ettik.
Ben 3 -4 gündür söylüyorum knka paylaştım geliyor diye boşuna paylaşım yapmam ben2gün önce sistem siparişi verdikten sonra moral bozdutakip etmek lazımmış hata ettik.
madem abdullah abi yapmıyor bunu da adı altında yazma ? bence mantıklı olurharbi bu gülücük , ne alaka abi Abdullah reis yapmıyor nasıl olsa bu hatayı
Trollse komik, değilse daha komik bir yorum olduğu için pek bir şey diyesim gelmedi.harbi bu gülücük , ne alaka abi Abdullah reis yapmıyor nasıl olsa bu hatayı
3070 li sistemi de almış arkadaş 20 k yazınca kimse almamışilk ilan hayırlı uğurlu olsun. Satıcının ismi çok tehlikeli .d![]()
SIFIR RTX 3060Tİ HAZIR SİSTEM - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1075401266
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Foruma bakmadım pek 5600+6700xt siparişi çekmiş bulunduk artıkBen 3 -4 gündür söylüyorum knka paylaştım geliyor diye boşuna paylaşım yapmam ben![]()
3070 li sistem kaçtan çıkmıştı hocam3070 li sistemi de almış arkadaş 20 k yazınca kimse almamış![]()
![]()
16k hocam3070 li sistem kaçtan çıkmıştı hocam
Forumda o sistemi 21kya satan vardı3070 li sistemi de almış arkadaş 20 k yazınca kimse almamış![]()
![]()
ozaman bu adam şansızmışForumda o sistemi 21kya satan vardı