Neler Yeni

💥 Modart M9 12400f Sistem Geliyor 💥

İceWolf

80+ Silver
Vatandan aldığım GameTalk01 sistemin içindeki MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X kartın içinde kendi desteği çıkmış idi. Bende montajını yapmıştım. Bunlarda yok sanırım.

3070 bundan baya bir ağır karttı ve kutudan destek aparatı çıkıyordu. Bu kart ise 3070 e göre baya ince ve hafif. O yüzden galiba destek aparatı koymamışlar. Ekran kartını açınca gözüm ilk destek aparatını aradı...

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Umut Şener
Babama bir tahta kestirip onu siyaha boyayıp destek olarak kullansam sorun olur mu

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Caner ÇARŞANBA
pc bugün elime ulaştı bios'a giriş sağlamakta baya zorlandım bir kaç kere girdiğimde de girdikten bir kaç sn sonra mouse kayboldu dondu falan 1-2 kere uzun denemeler sonucu girdi ram ayarını falan düzelttim bir problem olur mu acaba ? sıkıntı var mı ki pcde niye böyle zorlandı bios girerken anlamadım

zelonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Melih Arslan
pc bugün elime ulaştı bios'a giriş sağlamakta baya zorlandım bir kaç kere girdiğimde de girdikten bir kaç sn sonra mouse kayboldu dondu falan 1-2 kere uzun denemeler sonucu girdi ram ayarını falan düzelttim bir problem olur mu acaba ? sıkıntı var mı ki pcde niye böyle zorlandı bios girerken anlamadım
Biosla ram frekansı güncellenmiş mi? bana deneme sürümü windows kurulduğu için hiç onlara bakmadım güncellemişlerdir diye düşündüm ama Abdullah abi bios'u güncelledikten sonra windows kurmayı tavsiye ediyordu bir sıkıntı olur mu acaba

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
dün geldi bütün güncellemeleri bios ram hızı hepsini yaptın bir sıkıntı yaşamadım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ramlarin yerini değişebilirsin birde biosu sıfırlama yapıp güncel biosu kurarsan sorunun büyük ihtimalle tekrar etmeyecektir

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Caner ÇARŞANBA
Biosla ram frekansı güncellenmiş mi? bana deneme sürümü windows kurulduğu için hiç onlara bakmadım güncellemişlerdir diye düşündüm ama Abdullah abi bios'u güncelledikten sonra windows kurmayı tavsiye ediyordu bir sıkıntı olur mu acaba
ben eninde sonunda girdim bir şekilde bios güncellemedim ama 2022'nin 7. ayının sürümü var sanırım ordan düzelttim kendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramlarin yerini değişebilirsin birde biosu sıfırlama yapıp güncel biosu kurarsan sorunun büyük ihtimalle tekrar etmeyecektir
son sürümü yüklemekle uğraşmadım hava duruma güvenip elektrik vs 2 önceki sürüm kurulu sanırım 7. aydan kalma o kadar önemlimi sistemi kurdum bile ben yükledim her şeyi falan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben eninde sonunda girdim bir şekilde bios güncellemedim ama 2022'nin 7. ayının sürümü var sanırım ordan düzelttim kendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

son sürümü yüklemekle uğraşmadım hava duruma güvenip elektrik vs 2 önceki sürüm kurulu sanırım 7. aydan kalma o kadar önemlimi sistemi kurdum bile ben yükledim her şeyi falan
Çok önemli biosu mutlaka güncelle

SadeceSeyf

80+ Gold

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Sistem geldi de ellemedim bekliyor hala :D foruma girdikçe bu konuyu gördüğümde hatırlıyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
emircan kocatürk
Arkadaşlar, itopya'dan oyunu nasıl alıyoruz. 3060ti ekran kartı aldığımız için oyun hakkımız olması gerekiyor alan var mı?

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
M9 alanlara bir sorum var Valorant ve diğer oyunlarda kaç fps alıyorsunuz? Bir de takılma gibi problemler yaşadınız mi?

Top Bottom