Neler Yeni

Yardım 3070 Ekran Kartım Son Driver Sonrası Görüntü Gidip Geliyor

kerwmss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Can
öncelikle merhaba şuan aktif olarak bilgisayardan yazıyorum ama bi oyuna girdiğimde veya bilgisayar oylemesıne bosta gezerken bıle goruntu ıkı monıtordede bı anda gıdıp gelıyo ekran kartı drıverı coktu yazısıyla karsılasıyorum

sımdı suphelendıgım ıkı sey var ilki bu son driver güncellemesi 566.36 olan sürüm

ikincisi ise bilgisayara yeni aldıgım riser

riserı alalı 2 haftayı nerdeyse doldurdum ve nerdeyse herseyıde yaptım bı sorun cıkartmadı ama sımdı acaba riserlamı alakalı yoksa drivermı baska biseymi yardımcı olabilirmisiniz cok arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

öncelikle merhaba şuan aktif olarak bilgisayardan yazıyorum ama bi oyuna girdiğimde veya bilgisayar oylemesıne bosta gezerken bıle goruntu ıkı monıtordede bı anda gıdıp gelıyo ekran kartı drıverı coktu yazısıyla karsılasıyorum

sımdı suphelendıgım ıkı sey var ilki bu son driver güncellemesi 566.36 olan sürüm

ikincisi ise bilgisayara yeni aldıgım riser

riserı alalı 2 haftayı nerdeyse doldurdum ve nerdeyse herseyıde yaptım bı sorun cıkartmadı ama sımdı acaba riserlamı alakalı yoksa drivermı baska biseymi yardımcı olabilirmisiniz cok arada kaldım
Ekran kartı sürücüsü çöktü! Ekran Kartının güncel sürümde olduğundan emin ol.

Bu mesajı alıyorum yanı dun oynarken bı sorun yoktu ama bugun aynı oyunu actıktan sonra rastgele bı zamanda bu mesajı alıyorum driverı tekrar kurdum yine aynı sorun maalesef yardımcı olabilirseniz çok iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,668
Üyeler
166,054
Son üye
ay erken
Top Bottom