öncelikle merhaba şuan aktif olarak bilgisayardan yazıyorum ama bi oyuna girdiğimde veya bilgisayar oylemesıne bosta gezerken bıle goruntu ıkı monıtordede bı anda gıdıp gelıyo ekran kartı drıverı coktu yazısıyla karsılasıyorum
sımdı suphelendıgım ıkı sey var ilki bu son driver güncellemesi 566.36 olan sürüm
ikincisi ise bilgisayara yeni aldıgım riser
riserı alalı 2 haftayı nerdeyse doldurdum ve nerdeyse herseyıde yaptım bı sorun cıkartmadı ama sımdı acaba riserlamı alakalı yoksa drivermı baska biseymi yardımcı olabilirmisiniz cok arada kaldım
Bu mesajı alıyorum yanı dun oynarken bı sorun yoktu ama bugun aynı oyunu actıktan sonra rastgele bı zamanda bu mesajı alıyorum driverı tekrar kurdum yine aynı sorun maalesef yardımcı olabilirseniz çok iyi olur
sımdı suphelendıgım ıkı sey var ilki bu son driver güncellemesi 566.36 olan sürüm
riserı alalı 2 haftayı nerdeyse doldurdum ve nerdeyse herseyıde yaptım bı sorun cıkartmadı ama sımdı acaba riserlamı alakalı yoksa drivermı baska biseymi yardımcı olabilirmisiniz cok arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı sürücüsü çöktü! Ekran Kartının güncel sürümde olduğundan emin ol.öncelikle merhaba şuan aktif olarak bilgisayardan yazıyorum ama bi oyuna girdiğimde veya bilgisayar oylemesıne bosta gezerken bıle goruntu ıkı monıtordede bı anda gıdıp gelıyo ekran kartı drıverı coktu yazısıyla karsılasıyorum
Bu mesajı alıyorum yanı dun oynarken bı sorun yoktu ama bugun aynı oyunu actıktan sonra rastgele bı zamanda bu mesajı alıyorum driverı tekrar kurdum yine aynı sorun maalesef yardımcı olabilirseniz çok iyi olur