3070 itopya vs sinerji

Şu sistemi şöyle özelleştirip bakar mısınız:
Ekran kartını Palit GamingPro yapın

Ram’i Patriot Viper Dual RGB 3200 CL 16 2x8 yapın

M.2 SSD yi Crucial P5 500 GB yapı

Güç kaynağını Zalman ZM750 GVII yapın

Sıvı soğutmayı da NZXT Kraken X53 yapın

Kasa da çok güzel bu özelleştirmeler ile de hem daha iyi oluyor hem de fiyat iniyor.
hocam arkadaş gamegaraj istemiyormuş ikna etmeye çalıştım fakat istemedi.
rami corsair 2x18 3200 cl16 yaptım crucial 1tb yaptım güç kaynağını coolermaster 750w gold yaptım soğutucu cooler master 240mm yaptım ama hem gamegaraj hem kasa hakkında pek bilgim yok kasayı pek beğenmedim görüntü olarak fan olarak bir bilgim yok gamegaraj iyi midir?

rami corsair 2x18 3200 cl16 yaptım crucial 1tb yaptım güç kaynağını coolermaster 750w gold yaptım soğutucu cooler master 240mm yaptım ama hem gamegaraj hem kasa hakkında pek bilgim yok kasayı pek beğenmedim görüntü olarak fan olarak bir bilgim yok gamegaraj iyi midir?
Hocam siz fiyatı iyice şişirmişsiniz o kadar iyi bir güç kaynağına gerek yok, corsair ram’e de gerek yok zaten diğer parçalar corsair olmadığı için bir corsair ekosistem de olmayacak o yüzden gerek yok, SSD de 1 tb fazla ama lazımsa yapabilirsiniz. Gamegaraj firma olarak çok iyidir ve ilgilidir.

Hocam siz fiyatı iyice şişirmişsiniz o kadar iyi bir güç kaynağına gerek yok, corsair ram’e de gerek yok zaten diğer parçalar corsair olmadığı için bir corsair ekosistem de olmayacak o yüzden gerek yok, SSD de 1 tb fazla ama lazımsa yapabilirsiniz. Gamegaraj firma olarak çok iyidir ve ilgilidir.
corsair ram 40 tl fark ediyor zaten ben psu için daha önceden sormuştum en az gold olsun demişlerdi corsair ekosistem dediniz şimdi corsair ram kullansam kötü mü çalışır diğerleri corsair olmadığı için yoksa sıkıntı çıkar mı ve palit iyi midir onu pek bilmiyorum iyi soğutması var mı?

corsair ram 40 TL fark ediyor zaten ben psu için daha önceden sormuştum en az gold olsun demişlerdi corsair ekosistem dediniz şimdi corsair ram kullansam kötü mü çalışır diğerleri corsair olmadığı için yoksa sıkıntı çıkar mı ve palit iyi midir onu pek bilmiyorum iyi soğutması var mı?
Hocam Corsair ram 40 tl fark etmiyor işte 200 tl fark ediyor. Benim size önerdiğim ram normalde orjinal sistemde takılı olan ram’den 150 lira ucuzdu. Siz gittiniz orjinal olandan 40 lira fazlaya corsair aldınız ve sonuç olarak benim önerdiğim ramden 200 lira fazla ödeyeceksiniz ve hiçbir şey fark etmeyecek benim dediğim ram de rgb zaten, corsair olması rami kötü çalıştırmaz ama kasadaki diğer parçalar ile rgb senkronizasyonu düzgün olmayabilir siz benim önerdiğim rami alın. Evet ben kendim Palit 3070 kullandım soğutması falan çok güzeldi kesinlikle alınır. PSU’nun gold olmasına falan gerek yok, o sertifika sadece bir PSU’nun verimlilğimi gösterir kalitsini falan göstermez gold olan her psu iyi demek değildir

Hocam Corsair ram 40 TL fark etmiyor işte 200 TL fark ediyor. Benim size önerdiğim ram normalde orjinal sistemde takılı olan ram’den 150 lira ucuzdu. Siz gittiniz orjinal olandan 40 lira fazlaya corsair aldınız ve sonuç olarak benim önerdiğim ramden 200 lira fazla ödeyeceksiniz ve hiçbir şey fark etmeyecek benim dediğim ram de rgb zaten, corsair olması rami kötü çalıştırmaz ama kasadaki diğer parçalar ile rgb senkronizasyonu düzgün olmayabilir siz benim önerdiğim rami alın. Evet ben kendim Palit 3070 kullandım soğutması falan çok güzeldi kesinlikle alınır. PSU’nun gold olmasına falan gerek yok, o sertifika sadece bir PSU’nun verimlilğimi gösterir kalitsini falan göstermez gold olan her psu iyi demek değildir
dediğim ram rgb olmayan model neyse rami boş verelim ben çok arada kaldım siz olsaydınız illa bir tane seçmeniz gerekdi itopyanın kasası görüntü olarak güzel ama buranın çoğu şeyi daha kaliteli ben uzun zaman kullanacağım için kasa görüntüsü güzel olsun istiyorum ama zaten kasa aşağıda duracak böyle bir durumda ne seçerdiniz valla şuan çok ikilemde kalmış hissediyorum birini alsam sanki birine üzülcem birini alsam birine üzülcem

dediğim ram rgb olmayan model neyse rami boş verelim ben çok arada kaldım siz olsaydınız illa bir tane seçmeniz gerekdi itopyanın kasası görüntü olarak güzel ama buranın çoğu şeyi daha kaliteli ben uzun zaman kullanacağım için kasa görüntüsü güzel olsun istiyorum ama zaten kasa aşağıda duracak böyle bir durumda ne seçerdiniz valla şuan çok ikilemde kalmış hissediyorum birini alsam sanki birine üzülcem birini alsam birine üzülcem
Hocam Gamegaraj dakini alın kesinlikle bence ayrıca gamegarajdaki kasanın her tarafı apaçık yani fanlar dışarıdan soğuk havayı direk çekebilecek ve parçalar buz gibi olacak bu çok iyi. Itopyadaki kasanın ise önü kapalı yani hava akışı pek iyi değil parçalar belki ısınabilir yani direk gamegaraj dan alın bence ama gamegarajdaki sistemi doğru özelleşitrmek çok önemli

açıkcası direkmen gamegaraj alırdım.Psu olarak da arkadaşın söylediği yeterli olucaktır.Gold sertifikası var diye çok güzel olucak bir şey değil sertifika kolay alınmıyor ancak yine de sadece buna bakmak bence yanlış olur.Bu kasa sizi uzun bir zaman(kullanıma bağlı)götürebilir.Firmadan daha önce alışveriş yapmadım ancak benim aldığım zamanlar da daha ucuzu bulunuyordu o yüzden alışveriş yapmadım ama daha ucuz olsaydı da çekinmeden alışveirş yapardım.

Ha siz RGB olmayan Corsair ram’den mi bahsediyorsunuz. O aşırı dandik bir model onu sakın ama sakın almayın.

Ekran Görüntüsü (85).png

Ha siz RGB olmayan Corsair ram’den mi bahsediyorsunuz. O aşırı dandik bir model onu sakın ama sakın almayın.
bu iyi midir itopya ile hemen hemen aynı fiyat oldu ve ben ya 1 temmuda ya da 30 haziranda alıcam indirim bitmezse game garaj
Ekran Görüntüsü (85).png

Hocam ne yaptınız rezil etmişsiniz sistemi. Şu sorunlu Corsair rami almayın gerçekten aşırı dandik, benim dediğim Viper Ram’leri alın. PSU yu düşürün biraz, Sıvı soğutma rezalet olmuş onu NZXT X53 yapın, Anakartı neden düşürdünüz?
az önce 1 tane daha attım ona bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri