3070 itopya vs sinerji

rami corsair 2x18 3200 cl16 yaptım crucial 1tb yaptım güç kaynağını coolermaster 750w gold yaptım soğutucu cooler master 240mm yaptım ama hem gamegaraj hem kasa hakkında pek bilgim yok kasayı pek beğenmedim görüntü olarak fan olarak bir bilgim yok gamegaraj iyi midir?
hocam ben 1 hafta önce aldım gamegarajdan hiç bir sıkıntı yaşamadan geldi yine kampalıydı özelleştirip aldım, 3070ti sistem güvenebilirsin

hocam ben 1 hafta önce aldım gamegarajdan hiç bir sıkıntı yaşamadan geldi yine kampalıydı özelleştirip aldım, 3070ti sistem güvenebilirsin
zaten gamegarj bütçemi aşıyor 23000 tl bana 20000 tl civarı lazım sence sinerji mi itopya mı ama eğer bütçe arttırabilirsem gamegaraj alıcağım ama olmazsa itopyadaki ram iyi mi sence yoksa trident z neo mu yapıyım ve sinerjide psu rm750w ve trident z neo olacak böyle bir durumda hangisi alınır sizce

zaten gamegarj bütçemi aşıyor 23000 TL bana 20000 TL civarı lazım sence sinerji mi itopya mı ama eğer bütçe arttırabilirsem gamegaraj alıcağım ama olmazsa itopyadaki ram iyi mi sence yoksa trident z neo mu yapıyım ve sinerjide psu rm750w ve trident z neo olacak böyle bir durumda hangisi alınır sizce
Bence Trident Z Neo yapmayın o sistemdeki ramleri sırf rgb için 1000 lira verceksiniz aşırı saçma onun yerine anakartı yükseltin

Bence Trident Z Neo yapmayın o sistemdeki ramleri sırf rgb için 1000 lira verceksiniz aşırı saçma onun yerine anakartı yükseltin
O gskill 3200mh cl16 siyah ramler iyi midir sizce ona göre alakart yükseltcem eger cok kötü bir ram ise 3600 cl16 yaparım 3200 ler arasında iyi bir ram midir o siyah olan sizce kendi klasmanında

O gskill 3200mh cl16 siyah ramler iyi midir sizce ona göre alakart yükseltcem eger cok kötü bir ram ise 3600 cl16 yaparım 3200 ler arasında iyi bir ram midir o siyah olan sizce kendi klasmanında
Evet iyidir

Geri