İleride 2k Monitör alana kadar sizi götürür merak etmeyin.Darbogaz olsa bile çok olmaz diye düşünüyorum.Daha bilgili arkadaşlar varsa fikir belirtirse sevinirim.Ya suan 2 k monitorum yok PUBG falan zaten oynacagim oyunlarda +yayin
İleride 2k Monitör alana kadar sizi götürür merak etmeyin.Darbogaz olsa bile çok olmaz diye düşünüyorum.Daha bilgili arkadaşlar varsa fikir belirtirse sevinirim.Ya suan 2 k monitorum yok PUBG falan zaten oynacagim oyunlarda +yayin
Benim sistemimi yani imzamdakini topla ekran kartını düşürerek.
Benim sistemimi yani imzamdakini topla ekran kartını düşürerek.
Anakart , islemci aynisi. aklimdaki psu senin imzandaki. Gskill ram.iyi diyorum ve kasa h500m de israrciyim anakart bence ideal ve guzel
Corseir platinyum yazinca ben direkt psu sanmisim bende corseirin bi psusunu dusunuyorum gold ya da platinyum.Ben kendi imzamda psu göremedim.Yoksa benmi körüm.Bana bi yazarmısın PSU'yu.
Ben kendi imzamda psu göremedim.Yoksa benmi körüm.Bana bi yazarmısın PSU'yu.
Corseir platinyum yazinca ben direkt psu sanmisim bende corseirin bi psusunu dusunuyorum gold ya da platinyum.
Yanlis bakmisim dalginlikla. Sonradan fark ettim belirttigim.gibjO psu değil ram.Benim PSU Aerocool Strike-X 1100W 80+ Gold PSU.
1080p nin darboğaz yapmasının olayını bi açıklar mısın kral ya bilmiyorum merak ediyorum 1080 p daha düşük ama neden dar boğaza neden oluyor mesela olay ne burda işlemci neden yetersiz kalıyor2k Oynarsanız olmaz ki zaten bu sistemin hakkı 2k Dır
1080p olunca işlemcinin gücü ekran kartına yetmiyor ve Ekran kartı tam performansını veremiyor.Ama 2k Olunca darboğaz azalır veya hiç olmaz.Tabi bu işlemcine bağlıdır.1080p nin darboğaz yapmasının olayını bi açıklar mısın kral ya bilmiyorum merak ediyorum 1080 p daha düşük ama neden dar boğaza neden oluyor mesela olay ne burda işlemci neden yetersiz kalıyor