S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,323
Geçen sene nisanda almışım problem yok. Pin çoklayıcı almayı düşünüyorumO güç kaynağı ile imkansız yeterli 8 pin çıkışı yok zaten
Birde bu güç kaynağı sıkıntı hem voltaj dengesizliği hem opp sorunu var ne zaman aldınız bilmiyorum ama bir süre sonra saçmalamaya başlayacağı kesin
Gideceği yere kadar gitsin diyorsanız tamam ama bu güç kaynağını o kadar zorlamak mantıklı değil benceGeçen sene nisanda almışım problem yok. Pin çoklayıcı almayı düşünüyorum
Ektan kartına bişey olmasından korkuyorum psuya değil deGideceği yere kadar gitsin diyorsanız tamam ama bu güç kaynağını o kadar zorlamak mantıklı değil bence
elimden 3 tane geçti bu güç kaynağından en yenisi bile 21 modeldi gerçi ama üçü de bozulur mu? Bozuldu(3060ti/3050/rx570? ile kullanıldılar)
Belki yeni sürümlerinde sorunları çözmüşlerdir ama pek ümitli değilim
Ben öyle bir şey yaşamadım sadece kendini bitiriyor zamanı gelinceEktan kartına bişey olmasından korkuyorum psuya değil de
Şunu alsam nolur pekiBen öyle bir şey yaşamadım sadece kendini bitiriyor zamanı gelince
Vx650 hiç kullanmadım psu tierlist f vermiş şahsen almazdımŞunu alsam nolur peki
Şuan aynısının 500w olanını kullanıyorum sorun yok