Neler Yeni

3070ti 2k monitörlü sisteme i5-12400f vs i7 12700f

Cio2626

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Battal
Bütçe
33.500
Arkadaşlar merhaba
Bu sisteme hangi işlemciyi kullanmak daha mantıklı olur acaba 2k monitörüm var onunla kullanacağım kasa asus gt501 olacak soğutma almama gerek var mı vs vs 33 bini geçmicek şekilde özelleştirip yorum yapabilirseniz sevinirim oyun amaçlı kullanıcam daha çok single oynamayı seviyorum o yüzden görüntü benim için önemli az da olsa cs-valorant tarzı oyunlar oynayarım monitörüm asus vg27aqz 2k ıps ayrıca

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Arkadaşlar merhaba
Bu sisteme hangi işlemciyi kullanmak daha mantıklı olur acaba 2k monitörüm var onunla kullanacağım kasa asus gt501 olacak soğutma almama gerek var mı vs vs 33 bini geçmicek şekilde özelleştirip yorum yapabilirseniz sevinirim oyun amaçlı kullanıcam daha çok single oynamayı seviyorum o yüzden görüntü benim için önemli az da olsa cs-valorant tarzı oyunlar oynayarım monitörüm asus vg27aqz 2k ıps ayrıca
2Kda o işlemci gayet yeterli olacaktır ben özelleştiricek olursam ssdyi kesinlikle 1tb yaparın aradaki fiyat farkı gayet makul soğutucu olarak eklenen soğutucular pahalı geldi belki spectrum eklenebilir bana kalırsa dışarıdan 240lık soğutucu alırım harici olarak okey gibi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Arkadaşlar merhaba
Kasayi yukseltmeni tavsiye etmem.

Cio2626

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Battal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasayi yukseltmeni tavsiye etmem.
Görüntüdeki kasayı kullanmaya izin vermiyor sistem o yüzden
2Kda o işlemci gayet yeterli olacaktır ben özelleştiricek olursam ssdyi kesinlikle 1tb yaparın aradaki fiyat farkı gayet makul soğutucu olarak eklenen soğutucular pahalı geldi belki spectrum eklenebilir bana kalırsa dışarıdan 240lık soğutucu alırım harici olarak okey gibi
Ssd 1tb te çekicem zaten ama işlemci ve anakartta kararsız kaldım soğutucu almasam ne kadar götürür mesela almasan çok büyük bir problem olur mu alınması gerekiyorsada sıvı soğutucu almaya pek sıcak bakmıyorum hava soğutucular daha kafama yattı sizin görüşünüz nedir acaba ?

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Görüntüdeki kasayı kullanmaya izin vermiyor sistem o yüzden

Ssd 1tb te çekicem zaten ama işlemci ve anakartta kararsız kaldım soğutucu almasam ne kadar götürür mesela almasan çok büyük bir problem olur mu alınması gerekiyorsada sıvı soğutucu almaya pek sıcak bakmıyorum hava soğutucular daha kafama yattı sizin görüşünüz nedir acaba ?
İşlemci dediğim gibi 2K için gayet yeterli fakat soğutucu olarak spectrum ve turbo modelleri tercih edilebilir sıvı soğutucu seçenekleri iyi değil

Cio2626

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Battal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim Önerebileceğiniz bir model var mı peki tam olarak yardımcı olursanız sevinirim

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
hocam bütçeniz varsa yükseltin bence ileriye dönük olur upgrade yaptığınız zaman işlemciyi değişmek zorunda kalmazsınız

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba
ben olsam o bütçeyle işlemci, anakart ,ssd ve kasayı yükselirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba
ama tabii ki bu sistemi almak istiyorsanız bu bütçeyle 3080li hatta ikinci elli bir 3090lı sistem toplayabilirsiniz tavsiyem 3080li sistem bakmanız yönünde

Cio2626

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Battal
ben olsam o bütçeyle işlemci, anakart ,ssd ve kasayı yükselirdim

ama tabii ki bu sistemi almak istiyorsanız bu bütçeyle 3080li hatta ikinci elli bir 3090lı sistem toplayabilirsiniz tavsiyem 3080li sistem bakmanız yönünde
İkinci el sistem düşünmüyorum teşekkürler 3080 li bir sistemde bulamadım genel olarak asus tabanlı toplamak istediğim için işlemci ve anakart için öneriniz varsa söyleyebilirsiniz

fruko.gzz

80+ Silver
İkinci el sistem düşünmüyorum teşekkürler 3080 li bir sistemde bulamadım genel olarak asus tabanlı toplamak istediğim için işlemci ve anakart için öneriniz varsa söyleyebilirsiniz
3080li sistem "şuan da" yok o zaman bu sistemi parçaları en iyi hale getirip alabilirsin bence

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Bütçe 34K ise direk o sistemi almayın... O bütçede şuan F/P iyi bir sistem yok bence tek tek toplayın...

İlla hazır alman gerekiyorsa...

Top Bottom