KnightDavion
80+ Bronze
Ti olan
Ekran kartınız oyunlarda maksimum kaç dereceye çıkıyor hocam hatırladığınız kadarıyla yazabilir misiniz?
Ti olan
Sessiz modda 78-80Ekran kartınız oyunlarda maksimum kaç dereceye çıkıyor hocam hatırladığınız kadarıyla yazabilir misiniz?
Sessiz modda 78-80
Bu 3070 Ti Suprim X'e özel bir sorun mu yoksa genel Suprim X'ler mi böyle? Bende 3070 Suprim X alacaktım. Ona göre o modeli elerim.Ben bu kartı kullanıyorum, soğutması o kadar iyi değil. Çift BIOS var, Gaming BIOS'a alırsanız evet serin fakat fanları çok ses yapıyor. Ama soğutma bloğu muazzam, muhtemelen termal pad veya termal macun sorunu var.
Onu bilemiyorumBu 3070 Ti Suprim X'e özel bir sorun mu yoksa genel Suprim X'ler mi böyle? Bende 3070 Suprim X alacaktım. Ona göre o modeli elerim.
3070 düz suprim diye biliyorumBu 3070 Ti Suprim X'e özel bir sorun mu yoksa genel Suprim X'ler mi böyle? Bende 3070 Suprim X alacaktım. Ona göre o modeli elerim.
Soğutması güzelmiş diye RX 6900 XT parasına 3070 ti alınmaz...
vrami fazla diye düzgün çalışmayan kart alınmaz amdde sorun yaşayan biri birdaha amd almaz16K para verip 8 gb vramli kart alanda akıl aramam maalesef normalde böyle yorum yapmam ama akıl karı değil bu iş
amd almana gerek yok 16ya ikinci el 3090 sıfır 3080 var zaten ki amdde herhangi bir sorun yok 6000 serisindevrami fazla diye düzgün çalışmayan kart alınmaz amdde sorun yaşayan biri birdaha amd almaz
6000 serisinde düzgün çalışmayan kart hangisi merak ettim ayrıcaamd almana gerek yok 16ya ikinci el 3090 sıfır 3080 var zaten ki amdde herhangi bir sorun yok 6000 serisinde
6600xt kullanıyorum daha 2 gün önce wattman yedim hemde durduk yere bir sorun yokken ikinci el almak istemeyen adama bunu diyemiyorsunamd almana gerek yok 16ya ikinci el 3090 sıfır 3080 var zaten ki amdde herhangi bir sorun yok 6000 serisinde
coilwhine tüm kartlarda var sorun dfeğil ama düzgün kullanamayacağı bir karta para vermeyi kim isterAmd almak zorunda değil arkadaşlar bu zevk meselesi. Ray tracing ve sunduğu teknolojileri berbat olan bir amd kartı alacağına ne kadar düzelmiş olsada hala acaba wattman yer miyim psikolojisiyle yaşanmaz. Tabi yüksek frekanaslara çıktığı için coil whine sesini de hesaba katmamız lazım hepsinde var çünkü
Sessiz modda 78-80