Neler Yeni

3080 ekran kartıma nasıl sistem toplayabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salih Beşir

kanka işlemci teknobiyotikten aldım iptal edilmiş siparişim. İletişim için aradım robot 1 saat konuştu sonra müşteri temsilcisine bağlanıcaksınız bekleyin dedi telefon kapandı ben böyle firmanın ..

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kanka işlemci teknobiyotikten aldım iptal edilmiş siparişim. İletişim için aradım robot 1 saat konuştu sonra müşteri temsilcisine bağlanıcaksınız bekleyin dedi telefon kapandı ben böyle firmanın ..
Valla bilemiyorum distribütör firma teknobiyotik sorunun umarım çözülür

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salih Beşir

kanka şimdi bilgisayarcıyla konuştum, toplıcak kasayı da sıvı soğutmayı direkt fabrikadan olduğu gibi göndermişler dedi uğraştırcak baya dedi başka bi arkadaşına yaptırtcakmış 700 800 alırlar diyor haberin olsun bu sıvı soğutma bundan mı ucuz böyle

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kanka şimdi bilgisayarcıyla konuştum, toplıcak kasayı da sıvı soğutmayı direkt fabrikadan olduğu gibi göndermişler dedi uğraştırcak baya dedi başka bi arkadaşına yaptırtcakmış 700 800 alırlar diyor haberin olsun bu sıvı soğutma bundan mı ucuz böyle
Ne alakası var Am4 ile uyumlu Am4 am5 ile de tam uyumlu oluyor adam yapamamış demek ki

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bilmiyorum. Yorumlarda bi kişi de yazmış kurulumu uğraştırdı diye ama onun haricindekiler hep 5 yıldız falan vermiş.
Kimisi zor takıyor sıvı soğutmalari ama çok basit onların montajları

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak

Bu kutusuz işlemcilerden alsam, şuan pc olmadığı için deneme şansım yok, arızalı çıkarsa ne yapacağım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu kutusuz işlemcilerden alsam, şuan pc olmadığı için deneme şansım yok, arızalı çıkarsa ne yapacağım.
Tray modeller de orijinal hiçbir fark yok maliyetten kısmak için toplu bir şekilde tabla üzerinde kutusuz gönderim yapılıyor

Top Bottom