Hocam bazı yerlerde (Belki yabancıların pc toplama videolarından görmüşsünüzdür) normal gpu nun pcb sini çıkarıp başka bir gpu kasasına koyarak sıvı soğutmalı yapıyorlar. Buna benzer bir şeyle (sıvı soğutmalı olmasına gerek yok) yapabileceğinizi düşünüyorum
3080 Tİ FE nin soğutması iyiyse alınabilir. Tek eksisi RGB eksikliği olurHocam bu çok büyük ekstra maliyet olur
Blok satılıyor ekstra olarak ama 5-6K’dan başlıyor. Hiç mantıklı değil maalesef.
3080 Tİ FE nin soğutması iyiyse alınabilir. Tek eksisi RGB eksikliği olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi fazla ısınmıyorsa
Aslında FE modelleri her yerde bulunmayan cinsten ekran kartları. değil mi?Satışı hangisinin kolay olur? Önemli olan bu benim için birazda? Korozyonlu ROG mu, FE 3080 Ti mi? İkisi de birbirinden sıkıntılı gibi
Aslında FE modelleri her yerde bulunmayan cinsten ekran kartları. değil mi?
Founders Edition yani FE dediğimiz kartlar Nvidia tarafından kendi üretimi olan ekstra OC olmayan modellerdir. Diğer markalar özel soğutmalar ile biraz daha OC eder kartları ve performanslar bir nebze daha iyi olur. FE model kartların hoş tasarımını sevenler alıp sistemlerinde kullanır ama bulması kolay değildir.Alla alla öyle mi oluyor? FE’ler daha uyguna gidiyor diye biliyorum ama her yerde bulunmadığını sizden duydum hocam.
Founders Edition yani FE dediğimiz kartlar Nvidia tarafından kendi üretimi olan ekstra OC olmayan modellerdir. Diğer markalar özel soğutmalar ile biraz daha OC eder kartları ve performanslar bir nebze daha iyi olur. FE model kartların hoş tasarımını sevenler alıp sistemlerinde kullanır ama bulması kolay değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Founder Edition Ekran Kartları Farkı Ne
Founder Edition ile normal ekran kartları arasındaki fark ne ? Mesela Gtx 1070 Founder Edition ile Msi,Asus vs gibi marka 1070 ekran karti arasindaki fark nedir.forum.donanimarsivi.com
Satışta ROG piyasası çok iyi. Ama korozyom ne kadar etkiler bilmiyorum.Satışı hangisinin kolay olur? Önemli olan bu benim için birazda? Korozyonlu ROG mu, FE 3080 Ti mi? İkisi de birbirinden sıkıntılı gibi