Hocam 2 3 bin lira daha çıkarabilirseniz s24 alın derim.internetten baktım nothing phone 2, s23 gibi telefonları buldum. Sizler neler önerirsiniz? Telefondan beklentim uzun batarya süresi, güzel kamera.
onu nasıl yapıcam birde imei sıkıntı olmaz mı1 hafta bekle yurtdışı 16 pro al
Hocam şimdi alsanız 2025 8. aya kadar sorun çıkmaz ondan sonra her sene 700 tl vererek kullanabilirsiniz.onu nasıl yapıcam birde imei sıkıntı olmaz mı
aslında s23 plus'a baktım ama sıfırı yok sanırımHocam 2 3 bin lira daha çıkarabilirseniz s24 alın derim.
yurt dışından alınca gümrükte sorun olmaz mı veya alabileceğim bir site var mı?Hocam şimdi alsanız 2025 8. aya kadar sorun çıkmaz ondan sonra her sene 700 tl vererek kullanabilirsiniz.
Bütçem 30k yazmışsınız s23 plusa uymuyor. ikinci el alacaksanız başka. Ama bence s24 alın yurtdışıyla falan da hiç uğraşmayın derim.aslında s23 plus'a baktım ama sıfırı yok sanırım
hocam sipariş etmiyeceksiniz yaklaşık 2 hafta sonra bütün telefoncular iphone 16 ile dolar taşar.aslında s23 plus'a baktım ama sıfırı yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yurt dışından alınca gümrükte sorun olmaz mı veya alabileceğim bir site var mı?
evet 2. el olarak düşündüm ama biraz sıkıntılı iş sanki. S24 aklımda bulunsun teşekkür ederim.Bütçem 30k yazmışsınız s23 plusa uymuyor. ikinci el alacaksanız başka. Ama bence s24 alın yurtdışıyla falan da hiç uğraşmayın derim.
hmm anladım teşekkür ederimhocam sipariş etmiyeceksiniz yaklaşık 2 hafta sonra bütün telefoncular iphone 16 ile dolar taşar.
sahibinden üzerinden telefoncular ilan atıyor oradan bakıp şehrinizdekini alabilirsiniz.
performans olarak nasıl uzun kullanımdan sonra ısınma, kasma vs oluyor mu?yurtdisina bulaşmak istemezsen benim gibi
Sende s23 alabilirsin kamera olarak gayet iyi batarya süresi olarak genel kullanımda 7 saat rahat alıyorum bir günü çıkarıyor hatta çok kullanmazsanız 1.5 gün goturuyor
Açıkçası fazla oyun oynamıyorum ara sira cod mobil oynuyorum onda da aşırı derecede ısınma olmuyorevet 2. el olarak düşündüm ama biraz sıkıntılı iş sanki. S24 aklımda bulunsun teşekkür ederim.
hmm anladım teşekkür ederim
performans olarak nasıl uzun kullanımdan sonra ısınma, kasma vs oluyor mu?