Aradan zaman geçmiş biraz ama almadıysanız s24 fe öneririm. İşlemci olarak s24 serisi ile çok az farkı var onun dışında klasik samsung. Kamerası, işlemcisi, ekranı, 7 yıl güncellemesi ve diğer çoğu konuda iyi. Tek eksik kısmı 8gb rami var fakat sıkıntı olmaz. Şu an yeni çıktığı için fiyatının düşmesini bekleyebilirsin 1 aya düşer. S24 fiyatı 34lere çıkmış bu yüzden büyük telefon da seviyorsan s24 fe bu fiyata rakibi yok bence. Honor nothing vs telefonlara bakmanı bile önermem. Öncelikle ve en önemlisi işlemci farkı çok fazla evet ramleri 12 şarj hızı falan fazla ama bu telefon ömrünü en büyük oranda etkileyen işlemci (gerkbench6 skoru s24fe-6700 honor200pro-4700). Bunların dışında ekran kalitesi, 7 yıl güncelleme, su geçirmezlik (s24fe ipx8, honor200pro ipx5) ve samsungun arayüzü gibi konuları hesaba katınca (samsun one ui'ı cidden diğerlerine çok göre beğeniyorum) ben 30 bini s24fe'ye veririm.(ki şu an daha çıkış fiyatında, daha da ucuzlayacak) Kameraları honorun çok az daha iyi. Şarj konusunda da pişman olmazsın 25w ile 45w arasında küçük bir fark var, ben 24 plus kullanıyorum iki şarj aleti de var total şarj süresi 5-10 dakika anca oynuyor. (S24+ta 45w var hala eksikliğini hissetmedim, bu yüzden 100w absürt gereksiz geliyor bana). Bu arada samsung fanboy değilim fiyat bandında tüm telefonlara baktığımda hepsinde büyük işlemci farkı vardı aynı fiyatı samsunga vermek daha mantıklıydı o yüzden s24+ aldım.(çıkış fiyatının 3'te 2'sine almamın payı da büyük tabii). Senin için de samsung daha mantıklı duruyor bence.