Neler Yeni

30bin TL'ye kadar Telefon önerisi

atkafası

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ahmet demirci
Bütçe
30000
Selam dostlar yeni telefon alacağım. Uzun süredir telefon piyasasını takip etmiyorum pek bir fikrim yok. Günlük hayatta kullanabileceğim hızlı performansı yüksek bir telefon arıyorum. Hangi telefonları Önerirsiniz?

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
ahmet
poco f7 ultra yd

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Poco F7 pro veya honor 200 pro .
Veya 24 bine s24 fe al. Beğenmezsen satarsın

YaVuz555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Yavuz Mert
Eğer küçük bi telefon istiyorsan s23 al geç samsungun bu güne kadar çıkardığı en donanımlı telefondur ve bana göre s24 ve s25 le aralarında çok fark yok işlemci dışında ama günlük kullancam zaten diyorsan direk s23 al bildiğim kadarıyla tam 30 bin tl değil 32 falan olması lazım onun dışında diyorsanki marka önemli değil o zaman diğer cevaplardaki telefonlara bakabilirsin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
s23 dıcemde oda fıyat olarak 30k yı gecmıs ben düz 30a almıstım kurban bayramından berı kullanıyorum gayet memnunum
o parayı ben şahsen xiaomi veya pocoya vermem ya samsung yada ıphone olucak telefonda benım şahsı fikrimdir
s24 fe alınabılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

@shankar1 komik olan ne dostum hepımız aynı fıkırde ve görüşte olmak zorunda değiliz
ayrıca yd telefon onerıyorsun bır guvencesı dahı yok garantı vs olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Hocam xiaomi samsung farkı nedir hangisi daha iyi
Samsung çok popüler bir telefon. İçindeki işlemciler çöp de olsa insanlar telefonları dona dona kullanıyor. Xiomi yazılımı iyi olmayan bir model. Kağıt üstünde en iyi performansı veren cihazlar. Ama sonrasında sorunlar ortaya çıkabiliyor. Örneğin x7 pro ve mi 14 t gibi cihazlarda şebeke sorunu oluyormuş.

F7 pro ile honor 200 pro arasında oyun oynamayacaksa honor 200 pro tercih ederdim.
Daha güncel, bazen kampanyalar ile kulaklık ve şarj adaptörü ile 24 bine s24 fe almak da bir tercih. İşlemci için eskisi kadar kötü olmadığını söylüyorlar. Ama Samsung tarafında arkadaşım çöp oğlu çöp s23 fe kullandı. Çok ısınıyordu ama yine de çok iyi fiyata sattı. Yani elinde kalmaz.

Bana gelirsek ben mi 13 kullanıyorum. 18 bine yd almıştım. Güvenlik açıkları çıktı banka uygualmaları ile ilgili. Samsung a16 alıp banka uygulamalarını oradan kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung'un kafası çalışsaydı s24 için 8 gen 3 koysaydı şu an en alınabilir cihaz o olurdu. Adamlar ısrarla exynoss tan devam ediyor. MTK bile kendini 3-5 yılda geliştirdi. Adamlar rekor kırdı. Samsungun ürettiği bir tane düzgün işlemci yok.

Şahsen ben telefon değil işlemci alırım. Exynoss işlemci ile 3-5 yıl cihaz kullanamam. Bu yüzden de eğer s24 fe den memnun kalmazsan satarsın. Zaten kendini gösterir 3-5 ayda. Bu arada telefonları kesinlikle mağazaya gidip eline alıp dene

Son düzenleme:

MoonWalk

80+ Bronze
Kesin olarak istek belirlemek gerek. Cihazların kendine özel sundukları artıları var bu bütçede.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,270
İsim
kilan embappe
Oyun oynayacağım dediğin an Poco F7 Pro al geç Xiaomi olması dışı mükemmel yani ne diyeyim. Onun dışı S24 FE her konuda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,123
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
Samsung S24 FE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular