bu fiyatlara çıkamam malesef+8 gb ram ve işlemci ısı kapasitesini 30w ile 40w arasına düşürün. (Ne kadar yüksek olursa olsun kadar ısınma olur)
Yanlış link kusura bakmayınbu fiyatlara çıkamam malesef
8gb ram az kalıyo bence garantisi bitmedende değiştirilmez herhalde
Ram değişiminde cihaz zarar görmezse garanti bozulmuyor diye biliyorum.
böyle bieşy buldum ekrankartı w değerleri kaç tır alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
8gb ram az kalıyo bence garantisi bitmedende değiştirilmez herhalde
bi fikrim yok bana maliyeti 33 fılan oluyo onun yerine böyle bişey nasıl olurRam değişiminde cihaz zarar görmezse garanti bozulmuyor diye biliyorum.
Casper alınmaz.bi fikrim yok bana maliyeti 33 fılan oluyo onun yerine böyle bişey nasıl olur
ya çok sistem başında kalmıcam üni ye giderken ders biyandada arada oyun oynamak için istiyorumCasper alınmaz.
O laptop çok sıkıntılı attığım çok daha kaliteli.ya çok sistem başında kalmıcam üni ye giderken ders biyandada arada oyun oynamak için istiyorum
birinde 4050 birinde 4060 var ama performans olarak çok fark olmazmıO laptop çok sıkıntılı attığım çok daha kaliteli.
peki atmış oldugum gigabyte markaO laptop çok sıkıntılı attığım çok daha kaliteli.
İkiside kaliteli değil. Elinizde kaldıktan sonra laptop 4060 olsa ne olur olmasa ne olur?birinde 4050 birinde 4060 var ama performans olarak çok fark olmazmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki atmış oldugum gigabyte marka
tamam ozaman attığınız modelden başka önerebilceğiniz bişey varmıİkiside kaliteli değil. Elinizde kaldıktan sonra laptop 4060 olsa ne olur olmasa ne olur?