Parçada önerebilir misin ?elinizde hiçbir parca yoksa ben kasa malıyetını olabildiğince düşü tutmanız açısından zoko amiral white öneririm
onun dışında hazır sistemlerde beyaz varmı oda tartışılır galiba yok yada ben görmedim
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.861,05 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
onlar hakkında pek biligim yok o yüzden yazmadım ama ddr5 bir sistem toplanabilir 7500f ile ekran kartı beyaz fiyatları 2-3k pahalı olabiliyor genelde siyaha nazaranParçada önerebilir misin ?
Evet 7500f olabilir bencede.Ama abim 7500f i giriş seviyesi görüyor .onlar hakkında pek biligim yok o yüzden yazmadım ama ddr5 bir sistem toplanabilir 7500f ile ekran kartı beyaz fiyatları 2-3k pahalı olabiliyor genelde siyaha nazaran
ddr4 un 5600 işlemcisi gibi diyebilirizEvet 7500f olabilir bencede.Ama abim 7500f i giriş seviyesi görüyor .