Neler Yeni

30K bütçe için sistem tavsiyesi

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tuna yurdakul
Bütçe
30.000
Merhaba. 30.000 TL bütçem var hazır sistem almak istiyorum.
Oynadığım oyunlar: Escape from Tarkov, Arena Breakout: Infinite, CS, Rust, Squad
Bu tarz online fps oyunları oynuyorum. Hikayeli oyunlar hiç oynamıyorum diyebilirim. Bu tarz oyunlar için işlemci daha önemliymiş araştırdığım kadarıyla.
Araştırdığımda bu sistemi gördüm alınır mı bu fiyata? Daha iyi bir sistem var mı alabileceğim
Yıl bitmeden sistem almalı mıyım yoksa beklemek mi mantıklı. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Rüveyda Akın
al bunu geç özelleştir biraz bu haliyle kötü

Kingston Beast Black 16GB 5600MHz CL36 DDR5 Ram bunu kesin yap

bu ikisini paran varsa yap
XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB PCIe Gen4
FSP CMT318 RGB Temperli Cam USB 3.0 E-ATX Siyah Full Tower FSP Hydro K Pro Gen5 750W 80+ Bronze

Satriani

80+ Bronze
Merhaba. 30.000 TL bütçem var hazır sistem almak istiyorum.
Oynadığım oyunlar: Escape from Tarkov, Arena Breakout: Infinite, CS, Rust, Squad
Bu tarz online fps oyunları oynuyorum. Hikayeli oyunlar hiç oynamıyorum diyebilirim. Bu tarz oyunlar için işlemci daha önemliymiş araştırdığım kadarıyla.
Araştırdığımda bu sistemi gördüm alınır mı bu fiyata? Daha iyi bir sistem var mı alabileceğim
Yıl bitmeden sistem almalı mıyım yoksa beklemek mi mantıklı. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Şu an en f/p görünen sistem bu, al geç.

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tuna yurdakul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
al bunu geç özelleştir biraz bu haliyle kötü

Kingston Beast Black 16GB 5600MHz CL36 DDR5 Ram bunu kesin yap

bu ikisini paran varsa yap
XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB PCIe Gen4
FSP CMT318 RGB Temperli Cam USB 3.0 E-ATX Siyah Full Tower FSP Hydro K Pro Gen5 750W 80+ Bronze
Sadece ram yükseltmesini yapabilirim bütçe sıkıntısı var. İleride bir tane daha ssd takılabilir dimi bu sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080p 60hz monitörüm var biraz bununla idare edip en az 144 hz monitör alacağım bütçem çok yok uygun fiyatlı ne alabilirim

Son düzenleme:

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Rüveyda Akın
Sadece ram yükseltmesini yapabilirim bütçe sıkıntısı var. İleride bir tane daha ssd takılabilir dimi bu sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080p 60hz monitörüm var biraz bununla idare edip en az 144 hz monitör alacağım bütçem çok yok uygun fiyatlı ne alabilirim
evet takılabilir anakartta 2 adet m.2 slotu var.

şuan en uygun fiyatlı kaliteli monitör bu https://www.hepsiburada.com/msi-23-...ve-sync-pivot-gaming-monitor-pm-HBC000061UNUF

Top Bottom