- Bütçe
- 30.000
Merhaba. 30.000 TL bütçem var hazır sistem almak istiyorum.
Oynadığım oyunlar: Escape from Tarkov, Arena Breakout: Infinite, CS, Rust, Squad
Bu tarz online fps oyunları oynuyorum. Hikayeli oyunlar hiç oynamıyorum diyebilirim. Bu tarz oyunlar için işlemci daha önemliymiş araştırdığım kadarıyla.
Araştırdığımda bu sistemi gördüm alınır mı bu fiyata? Daha iyi bir sistem var mı alabileceğim
Yıl bitmeden sistem almalı mıyım yoksa beklemek mi mantıklı. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Oynadığım oyunlar: Escape from Tarkov, Arena Breakout: Infinite, CS, Rust, Squad
Bu tarz online fps oyunları oynuyorum. Hikayeli oyunlar hiç oynamıyorum diyebilirim. Bu tarz oyunlar için işlemci daha önemliymiş araştırdığım kadarıyla.
Araştırdığımda bu sistemi gördüm alınır mı bu fiyata? Daha iyi bir sistem var mı alabileceğim
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr