Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

30k butce ile pc toplama tavsiyesi.

skuyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Kolay
Bütçe
30000
30k butce ile pc bakiyorum hazir sistem olursa daha guzel olabilir. 1tb depolama alani ve 32gb ram olursa guzel olur ayrica yasadigim sehirde yazlari sicak gectigi icin de sogutucu biraz sart ilk defa pc alacagim bu yuzden sogutucu vs nasil calisiyor cok bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.

skuyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Kolay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Ramleri 2x16 yaptım ssd'yi de 1 tb seçtim buna bir de ayrıca gaming gen den iyzico + parolapara indirimiyle hava soğutucu alırsan 30k ya gelmiş olur tam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://pckolik.com.tr/tavsiye-sist...-geforce-rtx-4060-16gb-ddr5-500gb-m2-nvme-ssd kasanın normal hali bu burdan kendin de güncelleyebilirsin ama fiyat farklarına dikkat et.
4060 8gb vram var bildigim kadariyla, ben belli bir sure kullanmak istedigimden sorun cikarmaz mi? 7700xtli dusunuyordum ben daha cok siz ne dusunuyorsunuz?

elemin

80+ Bronze
4060 8gb vram var bildigim kadariyla, ben belli bir sure kullanmak istedigimden sorun cikarmaz mi? 7700xtli dusunuyordum ben daha cok siz ne dusunuyorsunuz?
bana kalsa da 7700xt ve üzeri öneririm ama tek tek toplasanız daha iyi olur ekran kartını ikinci el de alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hazır sistem göremedim ama

Top Bottom