R r4izen 80+ Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 56 Reaksiyon skoru 4 3 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar üni için alacağım çok fazla ısınmayan işlerimi hızlı halledebileceğim arada Valorant cs oynatıcak bir bilgisayar arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar üni için alacağım çok fazla ısınmayan işlerimi hızlı halledebileceğim arada Valorant cs oynatıcak bir bilgisayar arıyorum önerilerinizi bekliyorum
A Aferin Cezalı 80+ Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 160 Reaksiyon skoru 58 3 Ağustos 2025 #2 Fp Yükleniyor... app.hb.biz
R r4izen 80+ Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 56 Reaksiyon skoru 4 3 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Aferin yazmış: Fp Yükleniyor... app.hb.biz Devamı için tıklayın... Hocam markayı ilk defa görüyorum iyi midir
Aferin yazmış: Fp Yükleniyor... app.hb.biz Devamı için tıklayın... Hocam markayı ilk defa görüyorum iyi midir
A Aferin Cezalı 80+ Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 160 Reaksiyon skoru 58 3 Ağustos 2025 #4 r4izen yazmış: Hocam markayı ilk defa görüyorum iyi midir Devamı için tıklayın... Alman markası. İyidir. Fiyat performanstır. Tek soru işareti bu yaz aylarında ısınma yapabilir. Altının hava alması veya bir laptop soğutucu gerekebilir.
r4izen yazmış: Hocam markayı ilk defa görüyorum iyi midir Devamı için tıklayın... Alman markası. İyidir. Fiyat performanstır. Tek soru işareti bu yaz aylarında ısınma yapabilir. Altının hava alması veya bir laptop soğutucu gerekebilir.