Neler Yeni

Çözüldü✓ 30k bütçe sistem önerisi

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bu fiyata alırsan kötü olur,5K ekle 4070ti toplanır ya da monitörün 2k ise 30k'ya hallolur.
Ben zaten bütcemi 20 den 30 a çıkarttım böyle böyle bunun sonu gelmez şu kadar ekle şunu al diyorlar 20k ya 3060 lı sıfır sistem kurucaktım normalde bütceyi 30k yaptım daha fazla çıkamam ekipman ve monitör alacağım daha bu fiyata dahil etmeden

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,122
İsim
kilan embappe

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bu fiyata alırsan kötü olur,5K ekle 4070ti toplanır ya da monitörün 2k ise 30k'ya hallolur.
Ben zaten bütcemi 20 den 30 a çıkarttım böyle böyle bunun sonu gelmez şu kadar ekle şunu al diyorlar 20k ya 3060 lı sıfır sistem kurucaktım normalde bütceyi 30k yaptım daha fazla çıkamam ekipman ve monitör alacağım daha bu fiyata dahil
30k ya 4070 Tİ toplanmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha iyi olur
ryzen 5 7600 nasıl bir işlemci o platformdaki işlemcileri hiç araştırmadım 1080p de sıkıntı yaratır mı darboğaz açısından

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,122
İsim
kilan embappe
Ben zaten bütcemi 20 den 30 a çıkarttım böyle böyle bunun sonu gelmez şu kadar ekle şunu al diyorlar 20k ya 3060 lı sıfır sistem kurucaktım normalde bütceyi 30k yaptım daha fazla çıkamam ekipman ve monitör alacağım daha bu fiyata dahil

ryzen 5 7600 nasıl bir işlemci o platformdaki işlemcileri hiç araştırmadım 1080p de sıkıntı yaratır mı darboğaz açısından
30K ya sistem alıp 1080p de kullanacaksan alma knk

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
30K ya sistem alıp 1080p de kullanacaksan alma knk
haklısın benim anlatmak istediğim espor oyunlarıda oynayacağım 4k oynayacak halim yok onları yeri geldiğinde 4k 2k yeri geldiğinde 1080p neden anlamama çalışıyorsunuz anlamadım yani oyun için her anlamda işimi görmeli çok fps istediğim zaman darboğaz yiyeceksem asıl o zaman 30k lık sisteme gerek yok knk umarım anlatabilmişimdir

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,122
İsim
kilan embappe
haklısın benim anlatmak istediğim espor oyunlarıda oynayacağım 4k oynayacak halim yok onları yeri geldiğinde 4k 2k yeri geldiğinde 1080p neden anlamama çalışıyorsunuz anlamadım yani oyun için her anlamda işimi görmeli çok fps istediğim zaman darboğaz yiyeceksem asıl o zaman 30k lık sisteme gerek yok knk umarım anlatabilmişimdir
E-Spor oyunları oynayacaksan gram gerek yok böyle bir sisteme...

İşlemciyi R5 5600
Anakartı B450

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
E-Spor oyunları oynayacaksan gram gerek yok böyle bir sisteme...

İşlemciyi R5 5600
Anakartı B450
Bak anlamıyorsun işte hepsini bir arada yapacağım yeri geldiğinde hikaye oynuda oynamak istiyorum grafikleri dibine kadar yeri geldiğin espor oynuda

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,122
İsim
kilan embappe
Bak anlamıyorsun işte hepsini bir arada yapacağım yeri geldiğinde hikaye oynuda oynamak istiyorum grafikleri dibine kadar yeri geldiğin espor oynuda
Ağırlıklı olarak e-spor oyunları mı oynayacaksınız yoksa hikayeli oyunlar mı?

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Ağırlıklı olarak e-spor oyunları mı oynayacaksınız yoksa hikayeli oyunlar mı?
Oyun olarak şuanlık espor olarak yani pubg ve valorant hikayeli oyun olarakta her türden oynayabilirim yarı yarıya desek yeridir onun için monitör de 2k yüksek hz li bir şey almayı düşünüyorum 4k tarafında bulmam zor gibi bilgisayarı kendime değil bir yakınıma topluyorum almışken iyi bir şey istiyor uzun ömürlü oyun olarak kalite almak istediğinde kalite istiyor fps istediğinde fps böyle özetliyim durumu pek bilgisayardan anlamıyor bende size danışmak istedim yoksa sıfır toplayacaktım fikir almak güzel bir şey almışken iyi bir şey olsun istiyorum herhangi bir çözünürlükte darboğaz yapmasını istemem kendime topluyor gibi önemle araştırıyorum takip ediyorum teşekkür ederim anlayışınız için önerilerinizi bekliyorum

Top Bottom